recenze

Resonance

Resonance

Hudba je všelék. A v Resonance i všezbraň. Dokážete za pomocí rytmu zastavit všudypřítomné zlo, které se na vás nemilosrdně šíří? Jen pozor, je velmi pravděpodobné, že jste ještě něco podobného nehráli a budete tak velmi překvapení.
Nebyl by to DigiPen, kdyby se nepokusil přijít s něčím neotřelým. Samozřejmě jsou od něj i hry, které originalitou příliš neoplývají, ale těch je jen nepatrný zlomek. Ten zbytek je vždy v určitém ohledu něčím výjimečným. A ani Resonance není výjimkou.

Dnešní princip spočívá v tom, že ovládáte sympatického človíčka a ten musí zachránit svět. Ale nebude mít k tomu zbraně, nýbrž jen hudbu a různé taneční pohyby. Ty budou velmi úzce souviset s tím, jak silní útok budete chtít provést. Máte předem stanovenou osnovu, a aby byly vaše kroky úspěšné, musíte ji přesně napodobit. K dispozici máte celkově čtyři klávesy a jejich plynulé používaní a rozeznání (každá klávesa má přiřazenou určitou barvu) je naprosto nezbytně nutné pro plynulé hraní. Zpočátku vám to možná připadne zbytečné, ale čím dále se ve hře dostanete, tím na více nepřátel budete narážet a tím více znervózníte. Je ale pravdou, že strach je nejlepší učitel a možná vám to vše půjde tak nějak samo.

Levelů je pak k dispozici několik a v každém z nich půjde o to je pořádně pročistit. Pokud vám tedy nevadí originální počiny a rádi zkoušíte něco nového, můžete téměř bez obav vyzkoušet tento titul. Ale obalte se pořádnou dávkou trpělivost. Bez ní to skutečně nepůjde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Resonance Resonance Resonance Resonance Resonance