recenze

Sassquasher (A Day As Bigfoot)

Sassquasher (A Day As Bigfoot)

Jaký záměr může přivést ozbrojené jednotky k tomu, aby bojovaly, seč jim síly stačí, proti chundelatému zvířátku? No pokud jste obří, chlupaté a lidskému společenství nebezpečné monstrum, jenž se ledabyle prochází po městě, není se zas tak moc čemu divit.
Ale ani nelítostné ničení nemůže trvat věčně. Zvláště, když se do akce vloží hned několik bojových jednotek.

Ve hře ovládáte jakousi přerostlou opici, která se nechtěně zatoulala do města, kde logicky vzbudí pořádný zmatek a proti útokům se musí bránit. V každé úrovni, jež vždy tvoří jedna nepohyblivá obrazovka, máte za úkol zničit nebo sníst vše, co se hýbe a pálí po vás náboje. A tak se střetnete s malinkými a relativně neškodnými vojáky, střílejícími tanky, věžemi a helikoptérami, jež na vás svrhávají bomby. Jejich zásahy vám ubírají život. Na každý level máte vymezený časový limit, do něhož musíte plochu vyčistit. Časový objem je však možno si doplnit, pokud sníte volně se potulující ovci. Takže bojujte a bojujte až do hořkého konce.

Přestože se hra po nějakém čase stane stereotypní, na určitý čas zabaví, pobaví a pomůže zabít čas. Je ale nutné si chvíli zvykat na ovládání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Dandys1 | 06.07.07 v 12:13

HMMMM dobra hra


galerie

Sassquasher (A Day As Bigfoot) Sassquasher (A Day As Bigfoot)