recenze

Lebeth Strikes Back

Lebeth Strikes Back

Pokud některé hry postrádají logiku nebo mají zajímavý námět, tak se mezi nimi dnešní hra určitě neztratí. Zahrajte si s basebalovou pálkou přímo na dálnici, kde místo míčků budete odpalovat projíždějící automobily!
Náměty her mohou být různé. Ty klasické dnes nijak nezaujmou a ani nepřekvapí, ale kromě nich se můžeme setkat i s náměty šílenými. Nemusí to být vždy založené na určitých postavách (např. Usáma bin Ládin a 40 talibanců), ale třeba jen realizace náhlé ztřeštěné myšlenky, která autorovi profrčí hlavou. Někdy za ní můžeme děkovat, neboť z toho vyjde vrcholné dílo, ale někdy je to zase jen pro pobavení a okamžité odstranění z disku. Těžko říct, kam si dnes zařadíte hru Lebeth Strikes Back. :)

Basebalovou pálku nejlépe využijete ke hře (někdy možná k sebeobraně :), ale používat ji na dálnici proti jedoucím vozidlům by asi jen tak někoho nenapadlo. Samozřejmě bych to ve skutečnosti určitě nedoporučoval. Už jen proto, že jde o naprostou blbost, která se snad ani nedá považovat za zábavu. Ve freeware skutečnosti je tomu však jinak. Místo běžné velikosti dostáváte větší tělo a hlavně větší pálku, která má na vozidla potřebný účinek. S velikostí a pořádnou pálkou jste hrozbou pro každé projíždějící vozidlo. Vaším úkolem je tedy nenechat žádné auto projet. Začátek tomu bude napovídat, ale rychlost aut se s časem zvýší a vy se proto trochu zapotíte. Díky zvyšující se rychlosti se už nebudete stíhat věnovat oběma stranám, kde auta projíždějí, a některá vám tak utečou. V této chvíli se posouváte o kus dopředu a váš úkol bude o něco těžší. Po dalších chybách se posouváte stále vpřed až v tom začnete mít pořádný zmatek.

Hru ovládáte pouze myší a to každým tlačítkem na jednu stranu. Pokud si budete chtít dát pauzu, stačí stisknout ESC. Odpočinek se bude hodit v napjatých chvílích, kdy si musíte promyslet, co děláte špatně, co by se dalo zlepšit apod. Divte se, ale i trocha taktiky se bude hodit. Auto z jednoho směru někdy odpálíte do druhého, kde může zničit až tři vozidla. To samé v jednom jízdním pruhu. Když odpálíte velmi těsně a auto zasáhnete vnitřní částí pálky, pošlete ho dozadu a při troše štěstí za ním pojede kolona aut. :)

O grafice hry bych příliš nehovořil. Není úžasná, ale to se u arkád ani neočekává. Hratelnost to samé, údery pálky jsou někdy pomalé a pokud je špatně načasujete, zbytečně vám projede až několik aut za zády. Výsledné skóre se dá zapsat na internet, takže se můžete podívat, jak si stojíte v porovnání s hráči ve světě. Celkově bych hru doporučil na jedno vyzkoušení, neboť se s ní nic víc ani udělat nedá. :)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

60 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie