recenze

Worm Wars 3

Worm Wars 3

Žádný červ si zkrátka nedá pokoj a bude stále pokračovat v nekonečném válčení s agresivními brouky. Válka červů tedy pokračuje již v třetím díle kvalitně propracované strategie. Hráli jste-li předchozí dva díly, tak bych doporučoval vyzkoušet i třetí.
Poslední dobou narůstá počet her, které jsou založeny na postavách, jenž představují červi. Těžko říci, proč tomu tak je, ale často jde o hry, ve kterých je červ jednoduchou postavou, se kterou tvůrci hry neměli příliš práce. Možná je tomu tak i dnešního pokračování strategie Worm Wars. Vraťme se ke hrám s červy. Pokud do našeho vyhledavače napíšete slovíčko Worm, vyjede vám seznam několika her, mezi nimiž budou asi jednoznačně vyčnívat záležitosti jako Worm vs. Worm, The Worm a samozřejmě předchozí díl dnešní strategie Worm Wars 2. Jste-li příznivcem „červích her“, přijdete si u nás na své.

Hráči, kteří vyzkoušeli Worm Wars 2, budou vědět, o čem hra asi tak celkově bude. Příběh se možná trochu změnil, ale úkol hry zůstává. Opět se tedy budete muset postavit spoustě agresivních brouků, kteří na vás útočí. K tomu slouží samozřejmě velká škála zbraní, mezi kterým byste si měli asi nejvíce oblíbit plamenomet, který je rychlý a jednoduchý. Nedostřelíte s ním sice přes celou plochu, ale stačí jen lehce stisknout levé tlačítko myši a už flambujete. ;) Mezi další velmi oblíbené a nejčastěji používané zbraně by měla patřit Sniper Rifle, u které stačí jen jedna střela a je hotovo. Navíc s ní můžete střílet po celé mapě, což je nejlepší způsob, jak se dostat z prvního kola, kde je vaším úkolem „Destroy All“ čili zabití všechny brouky.

Každé kolo má své úkoly, které musíte bezpodmínečně zničit, abyste se dostali dál. Hlavní úkol však zůstává. Brouky musíte zabíjet pořád. Mimo zbraní vám v tom pomůžou další červící označování jako Troopers, u kterých můžete navíc nastavovat styl boje, což je solidní vychytávka. Takže pokud se vám bude zdát jejich boj trochu chudý, stačí přepnout na agresivní mód a hned je to o ničem jiném. Jak už to tak u některých her chodí, na konci bývají finální bosové, kteří by nás měli trochu potrápit a i dnes tomu tak bude. Nechte se překvapit co na vás v průběhu hry vybafne, ale jste-li pozorní čtenáři, tak se vyvarujete nemilého překvapení a podíváte se na screenshot, který napoví, co na vás čeká. ;)

Třetí pokračování je zase o něco lepší, ale pořád se v něm najde několik nedořešených chyb. Těm, co předchozí díly nehráli, bych doporučil vyzkoušet si nejdříve trénink, i když hra celkově tak složitá není, ale aspoň se trochu vžijete do této hry a její dohrání pak bude mnohem jednoduší. Grafika se o moc nezměnila, ale detaily jsou o něco propracovanější. Zvuk je celkem věruhodný. Je vidět, že se autoři snažili nabudit prostředí džungle a nahnat trochu strach. Snaha se cení a dnes je opravdu co cenit, takže jsem při hodnocení sáhl trochu výše.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Vitek | 29.10.03 v 19:16

Máš pravdu,všechny díly worm wars jsou tím nejlepším,co u freeware her najdeš.

weee | 07.10.03 v 14:16

Je to dost dobra hra


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce