recenze

Mega Battle

Mega Battle

Hráli jste už někdy taktický deathmatch? Vyzkoušejte si hru, kde si nejdříve budujete obranou základnu a pak čelíte nepřátelským jednotkám pomocí spousty zbraní!
Jednoho dne byl jeden hrdina napaden několika nepřátelskými jednotkami. Přicházelo jich stále více a jediné co náš hrdina měl bylo srdce hrdiny, taktické myšlení a přesná střelba. To mu však už nestačí. Nyní potřebuje někoho, kdo má tyto vlastnosti a dokáže jich náležitě využít. Věřím, že jste to právě vy. ;)

Na začátku hry se ocitnete v malém menu, kde zvolíte kolik hráčů bude hrát a pak už hurá do hry. Vše začíná stavěním opevnění nebo vyzbrojením. Můžete si vybrat, co se vám bude hodit více, ale já bych doporučil kombinaci obojího, neboť než se nepřátelé dostanou přes opevnění, můžete je v klidu sestřelit dělem. ;) No ale každý si určitě najde svou kombinaci. Po tom co dostavíte vás čeká první várka nepřátel. Ze začátku jich chodí málo, takže se s nimi v pohodě vypořádáte, ale jak to tak chodí, tak postupem času, jich bude stále více a vám to dá samozřejmě více práce.

Aby toho nebylo málo, tak časem přijdou i lepší (rychlejší a lépe vyzbrojení) nepřátelé, se kterými to už nebudete mít tak lehké. No a nakonec to nejlepší. Aby se nepřátelé rychleji dostali přes vaše překážky, přijede jim na pomoc něco jako traktor s usměvavým chlapíkem za volantem. Nezbývá než ho nechat vše zničit a věnovat se dalším nepřátelům. Zdá se to stále těžší, ale postupem času vám z nebe spadne i několik vylepšení. Vždy půjde o vylepšení zbraně. Nejoblíbenější zbraní bude asi jakýsi bič, který švihá i přes vaše překážky, ale špatný není ani malý samopal, se kterým do pěti vteřin vystřílíte všechny nepřátelé.

Jde sice o dosovku, ale to hře zase tolik neubírá. Určitě je to poznat na grafice, ale hratelnost je perfektní, takže mohu s jistotou říci, že se nudit nebudete. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie