recenze

NiM 2

NiM 2

Napsali jste nám, že byste rádi nějakou pořádnou řežbu jako byl nedávný Soldat. Přání vám samozřejmě plníme, a přinášíme akčí hru, která se neobejde bez desítek zbraní a zuřících válečníků!
Před časem nastartovala hra Worms úplné šílenství, které se však velmi rychle přeneslo i na pole freeware scény, a to díky hře Liero. Určitě není lehké si vzpomenout na všechny hry, které se podobají hře Worms, či Liero, ale namátkou například Duck mr Duck, Worms Realtime, první díl NiM, či novější super Soldat. Hra NiM 2 je naprosto unikátní, a to hlavně díky úžasné variabilitě při nastavování čehokoli a také díky naprosto fantastické hratelnosti.

O co tedy jde? Nadefinujete si vlastního bojovníka, dáte mu jméno, vyberete pokrývku hlavy. Dále zvolíte několik zbrání z desítek možných, které bude mít hrdina při sobě. Toto nastavení se vám uloží, a vždy můžete hrát za svého osobitého bojovníka! Obsáhlé statistiky jsou samozřejmostí!

K dispozici je několik módů her, některé si však naplno vychutnáte pouze ve dvou. První variantou je jednoduché zabíjení všichni proti všem. Druhá možnost je poštvat proti sobě všechny ostatní, což je při možnosti navolit si například 50 protihráčů docela odvaz ;o). Třetím modem je hra na vlajky, kdy vyhraje ten, kdo nejdéle držel vlajku.

Smekám klobouk při přehlídce zbraní. Magnum, brokovnice, bazooka, naváděné střely, řízené střely, napalm, výbušné láhve, plamenomet, několik druhů granátů, luk se šípy.. střílet můžete opravdu ledasčím! Protože jde druh červů, máte jako vždy k dispozici lano, pro překonávání výškových rozdílů. dále můžete skákat a samozřejmě kutat. Hra má fantastickou grafiku a výbornou hudbu, vlastně několik různých skladeb. Ještě musím doplnit - k zmíněné variabilitě. Nastavit jde opravdu všechno, a pokud si chcete hru vychutnat plnými doušky, nastavte 100% krve, sice je to lehce brutální, ale pořádná střílečka se bez potoků neobejde ne? ;-) Rozlišení můžete nastavit až na skvělých 1024*768, a podle toho také můžete nastavit 3 velikost hracích map. Pokud máte velké rozlišení a obrovskou mapu, nezbývá než rolovat - což také není na škodu, občas je docela fajn nechat se překvapit. I když zde se moc překvapení neberou, pravda.

Pro milovníky krutých řežeb povinnost! ;o) Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Noty Kruci | 27.03.04 v 15:38

No ty pičo, ty vole to je nejlepší pařba roku 2004!!!

Feridon | 08.10.03 v 17:56

nemá to chybu....vlastně jednu nejde to vypmout ale jinak super řežba.doporučuju

Eďák | 02.05.03 v 19:14

nevím možná vám to přijde jako dobrá hra ale mě to ani neuchvátilo

Dr.x | 20.04.03 v 11:40

1 chyba tam je, neda se to prestat hrat :(

Roman | 08.04.03 v 21:26

Nema to chybu!!


galerie