recenze

Last-Out

Last-Out

Další vesmírná střílečka ze staré školy je tu. Ovládněte kosmický prostor a ukažte rozlišným obludkám sílu vašich zbraní a také to, že velikost není všechno. Tři povedené úrovně čekají na to, až je navštívíte a zbavíte většiny monster jak těch malých, tak těch obřích :-).
V podstatě tu jsou kola čtyři, ale to poslední se jaksi „nepovedlo“. Nic se v něm neděje a nikde nikdo. Proto se raději zabývejte těmi prvními třemi.

Ve většině vesmírných stříleček ovládáte raketku tak malou, že by z toho až mohla mít komplexy, a nejinak tomu bude i tentokrát. Poklidný vyhlídkový let kazí jen různé příšerky, které po vás střílejí a snaží se vás zabít. Vlastně tu žádná relaxační vločka není, neboť zelených broučků, mechanických hadů a jiných potvor je tolik, že jste v neustálé bojové pohotovosti. Také pozor na okolní prostředí. Neměli byste se ho dotýkat, pokud nechcete přijít o celou čáru života až příliš rychle. Pohybujte se zkrátka v dostatečné vzdálenosti od naprosto všeho a všech.
Tedy kromě bonusů pro vaši loď. V první řadě je to štít, který vás ochrání před čelní střelbou a úroky, v další fázi se dostane ke slovu i zlepšení střelby do stran apod. Jakmile ovšem ztratíte jeden život, přicházíte rovněž o všechna vylepšení, což je těsně před nějakým bosse lehce prekérní situace. Budete se muset o to víc snažit, neboť tyto potvory nejsou žádná ořezávátka.

Zde výše popsaný princip se týká pouze tří kol. Ono čtvrté je jakýsi nedodělek, který si vysvětluji jen tak, že Last-Out je remake hry Z-Out a my se můžeme těšit ještě na další updaty a rozšiřování.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Last-Out Last-Out Last-Out

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce