recenze

Blood Frontier

Blood Frontier

Střílečka z pohledu první osoby jak pro single, tak pro multi pařany. Chcete se prohánět v chodbách rozmanitých komplexů a nahánět soupeře do drah kulek vaší zbraně a týmu? Jen se nenechte unést, neboť to mohou být právě vaše záda, za kterými se zjeví nepřítel.
Ani být stále ve střehu vám mnohdy nebude nic platné. Ona totiž přesila je zkrátka přesila.

Spousty zbraní a spousty nepřátel. Střelné zbraně si musíte najít sami. Ti druzí si vás najdou sami v některé ze soutěží. Jakožto voják si budete moci vybrat, za jakým účelem se budete řítit chodbami a střílet do nepřátel. Není tu nic zvláštního a najdete tu všechny klasické ódy od Deathmatche až po Capture the Flag. Vždycky to však bude boj o přežití v některé ze zvolených map. Před startem si můžete nezávazně objekt projít a prohlédnout, abyste pak v ostré akci nebyli konsternováni. Samotná hra pak připomíná dovádění, palbu a zabíjení například ve stylu Quakea, či jiných arénových bitev. Běháte jak pomocí šipek, tak myší a nutno podotknout, že tempo hry je opravdu zběsilé. Budete si delší dobu zvykat na celkovou orientaci a ještě do toho přesně mířit…žádná triviální věc.

Z tohoto pohledu je hra vhodná spíše pro pokročilé hráče, kteří už mají jisté zkušenosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Kacirek_Donald | 13.11.09 v 22:29

Pod recenzí klikněte na ikonu diskety (255.00 MB), opište zobrazený kód (velkými písmeny) a stiskněte download. Poté vyčkejte, než se vám zobrazí instalační soubor, který musíte uložit do vašeho pc. Z toho si pak hru nainstalujete.

annadunova | 13.11.09 v 21:51

dobra hra prosim jak bych ji mohla stanout na pc??dekuji


david | 17.10.09 v 17:01

good hra jak ji stahnu prosim vas

a-certik | 09.10.09 v 14:01

dobra hra


galerie

Blood Frontier Blood Frontier Blood Frontier Blood Frontier

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce