recenze

Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten

Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten

Ještě nám ani vánoční atmosféra nevyvanula ani pořádně z obýváku a už tu máme další díl z cyklu Byteria Heroes! Graficky příjemná, německy vřelá akční plošinovka s propracovaným příběhem je přece něco, co si nemůžeme nechat proklouznout mezi prsty, nicht war?
Budiž světlo. Bude ho potřeba na osvětlení jeviště, na kterém se právě teď objevuje další kousek od developerů schovaných pod značkou Skullbyte s názvem Byteria Heroes MRW (ve zkratce). Jeviště se chvěje, hrdina Marty vstupuje na světla ramp a v hledišti, v hledišti se ozve nesmělý potlesk osamělého diváka. Ten můj.

Zase tak tragické to není, nebojte se předem. I když se jedná o další díl ze stejného pytlíku, přesto je to příjemná hopsačka se všemi elementy správnou hopsačku definující. Ba navíc zde máme i propracovaný příběh, takže víme, proč vlastně skáčeme. Grafická stránka hry je standardně „Byteriová“, hudba linoucí se z bedýnek nám bubínky nezničí, hratelnost je dobrá. Nezbývá, než usednout do hlediště se mnou a po dohrání si zaplácat také.

A nezapomeňte na heslo dne – kdo neskáče s námi, skáče proti nám! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten Byteria Heroes Marty Rettet Weihnachten

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce