recenze

Momodora

Momodora

Neuvěřitelně návykový mix střílení a hopsání. Proveďte mladou slečnu skrze nebezpečná zákoutí této hry za pomoci několika druhů zbraní. Na neodbytné nepřátele nakonec ani nic jiného neplatí. Dokážete najít všechny artefakty?
Velmi sympatická hopsačka v retro stylu.

Dobrodružství začalo a náš sirotek se musí popasovat s nejednou nástrahou. Jeho snahou je nalezení předmětů, které, jak praví legenda, porazí i samotnou smrt. Hledání vzácných relikvií obnáší především pěknou dávku skákání a likvidaci nepřátel, jestli se tak bílí ptáčci dají nazvat. Budete procházet rozmanitá prostředí a čas od času najdete nejenom žádaný předmět, ale také novou střelnou zbraň nebo bumerang. S tím souvisí překonávání všemožných překážek. Převážné skákání doplňuje i otvírání dveří a občasné hledání cesty kudy kam. Mezi jednotlivými obrazovkami se totiž můžete libovolně vracet, což je dobré, pokud je někde blízko krystal doplňující života y špatné, protože nepřátelé se objeví znova v plné síle a hlavně počtu.

Již jsem zmínil krystaly. Kromě toho léčivého je zajímavý ten, který ukládá hru. A často se na něj s posledním srdíčkem na ukazateli životů budete přímo třást.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Momodora Momodora Momodora Momodora