recenze

Mission X

Mission X

Pro správnou vesmírnou střílečku potřebujete: trochu vesmíru, trochu asteroidů, jednu hvězdnou loď, který něco vydrží, spoustu nepřátelských lodí, které nevydrží skoro nic a jednu zběsile pálící zbraň. Co se týče této hry, tak jednoznačně patří do kategorie zajímavých kousků.
Dneska se vydáme do hlubokého vesmíru, kde v roli pilota jedné vesmírné stíhačky budete nucení čelit ohromné přesile. Asi to moc neznáte, ale jedná se o herní rutinu. Vy ovládáte tuto armádní mašinu a střílíte hlava nehlava, abyste se dostali do dalšího levelu. Většinou se také snažíte uhýbat nepřátelským střelám, ale v té dnešní tento výraz dostává novou úroveň, jelikož střel bude tolik a jejich rychlost natolik veliká, že se neskutečně zapotíte. Během nelítostného souboje sbíráte body a také vylepšení, která vám dají štít, lepší zbraň nebo rychlejší kadenci. Velmi důležité je nepřestat pálit, jinak jste mrtvý člověk, ale to se vám i tak stane mnohokrát. Nejedná se sice o převratnou hru, ale je neskutečné zábavná.

Poznámka: první instalace se nezdařila poté, co jsem si zvolil vlastní soubor. Druhá proběhla bez problému, když jsem zanechal možnost, která mi byla nabídnuta. Rozbalená hra má něco kolem 250 MB a běží i pod Linuxem a Mac.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.09.16 v 19:11

vesmírka


galerie

Mission X Mission X Mission X Mission X