recenze

Super Smash Bros Brawl ZX

Super Smash Bros Brawl ZX

Sonic, Mario, anebo Naruto? Kdo z nich a jejich kamarádíčků se v nemilosrdném boji dokáže prosadit? Nepochybuji o tom, že jste už mnohokrát s přáteli zaníceně debatovali o tom, zda je silnější ježek Shadow nebo pokémon Jigglypuff a jestli je Knuckles skutečně tak silný jako v konzolových hrách, mát možnost získat ve svém bádání nové poznatky.
Je to jakoby se všechny mé oblíbené postavičky z dětských let po několika letech opět setkali a chtěli nakopat do jistých partií ty namachrované bojovníky se špičatým účesem v oranžovém kimonu, kteří si myslí, že z nich budou největší ninjové na světě…ale zaujatý nejsem.


Ač máte na výběr s více než jedné možnosti, princip je naprosto stejný. Bušit, mlátit a rubat vašeho soupeře, dokud zpomaleným letem nedopadne na zem pod nápis K.O., což značí, že už se na nohy jen tak nepostaví. Po dvou vítězstvích nad stejným sokem postupujete dále. Jednoduché, leč zábavné. K tomu přispívá i fakt, že můžete hrát jak s kamarádem prosti sobě, tak například ve dvojici proti jednomu nebohému Donky Kongovi. Ani tato nepoctivá přesila vám nemusí být nic platná a to hned z několika důvodů. Hra nabízí relativně široký rozsah nastavení od časového limitu přes obtížnost až po rychlost hry. Stejně tak záleží na tom, ve jménu které postavičky budete bojovat. Tady se ukazuje asi nejslabší stránka hry. Někteří hrdinové se ovládají normálně, mají solidní útoky a i na pohled vypadají hezky. Naproti tomu se někteří jedinci ovládají strašlivě a ještě hůře vypadají. Tento kontrast jen posiluje touhu po tom, někomu nabančit.

Tento titul je výborná věc, pokud se chcete odreagovat a v kůži ježka Sonica ukázat Narutovi zač je toho loket. Pro nás neskalní příznivce bojových her menší rozsah pohybů klávesami y, x, a, s, q, w nebude překážkou. Mě hlavně potěšil výběr postav.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Mtails | 12.01.09 v 14:18

v brawlu jsou pouze mario, king dedede,snake,wolf,sonic,pikachu,jigglypuff,falco,fox,link,toon link ,ganondorf,zelda,kirby,luigi,peach,mr. game and watch,r.o.b,lucario,ness,lucas,bowser,c.falcon,samus,ice climbers,donkey kong, diddy kong,pokemon trainer,ike,marth,meta knight,yoshi,pikmin and olimar,

Mtails | 31.12.08 v 20:53

naruto neni v brawlu

radek7 | 23.10.08 v 17:34

Díkuju žes my to napsal.

Kacirek_Donald | 22.10.08 v 18:24

radek7: Klikneš na ikonku diskety pod recenzí a vepíšeš kontrolní kód (dodržovat velká písmena) do připraveného chlívečku. Pak dáš uložit soubor a pomocí programu winRAR/winZIP otevřeš staženou složku. Tam už najdeš název hry, složku a v ní spstitelný soubor exe. :-) neměl by být problém.

radek7 | 22.10.08 v 17:56

Jak se to spustí?


galerie

Super Smash Bros Brawl ZX Super Smash Bros Brawl ZX Super Smash Bros Brawl ZX Super Smash Bros Brawl ZX Super Smash Bros Brawl ZX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce