recenze

Jaguar 2-nd stage

Jaguar 2-nd stage

Další pěkná střílečka, stačí si jen vybrat jeden ze čtyř korábů, se kterým byste se rádi probojovali až do cíle, nažhavit motory a pak už jen střílet po všem co se hne. A pro jistotu i po tom, co jen tak nezajímavě stojí.
Na samotném počátku si můžete vybrat ze čtyř moderních letounů, každý přitom má zcela jiné vlastnosti a to zejména co se týče jejich děla, ze kterého vychází milióny projektilů. Jedno při normálním režimu palby může neustále vypouštět rakety, další má větší rozptyl střeliva atd. Mimo normálního režimu střelby se zde ještě však vyskytuje pěkné oživení v podobě tzv. C-Bomb, je to neuvěřitelně mocná zbraň, na začátku hry máte tři. Každý letoun ji umí využít trochu jinak, ale efekt zůstává stejný a to v podobě mocného ohnivého výboje. I přesto, že máte pouze tři, tu a tam můžete nějakou další najít.

Vizuálně nejde o žádný skvost, ale není to až tak podstatné, spíše mě trápí zvuk, který mi zrovna moc nesedl. Jinak se jedná o celkem pěknou pařbičku a není důvod proč si ji nezahrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Triple T | 14.10.06 v 17:16

ok nechal jsem se zmast, kdyz jsem tu hru tehdy zkousel, zadna hudba mi tam nehrala. Presto je tristni, ze autor zahrnul pouhe dva zvukove efekty, i kdyz je jasne, ze to umi i lepe (viz Jex Hell Fire).

KopRus | 04.10.06 v 20:04

Nechci se s tebou hádat, ale schválně jsem si tuto hru opět zahrál, abych mohl poskytnout odpověď, kterou si budu jistý na 100%. V téhle hře zvuk opravdu je, nejen od vybuchujících "letounů", ale také hudební doprovod...

Triple T | 04.10.06 v 16:52

>mě trápí zvuk, který mi zrovna moc nesedl.
Proc to nerozvedes? Me trapi, ze v tehle hre zvuk proste chybi.
Jinak celkem pekna strilecka s dobre udelanou, ale jednotvarnou grafikou. Zaujala me absence zivotu a kreditu. :)


galerie

Jaguar 2-nd stage Jaguar 2-nd stage Jaguar 2-nd stage