recenze

Neo Sonic 3 Revelations

Neo Sonic 3 Revelations

Je tady zase, sice má vyměněný kabát, ale každý ho hned pozná. Je malý, je modrý, je rychlý a má smrtící bodliny. Už víte? Není to přece nikdo jiný než Sonic, ovšem v tomto dalším z mnoha dílů si pozval na pomoc i své kamarády.
Sonic je vlastně legendou, všechno začalo televizním seriálem pro děti, který byl natolik úspěšný, že se někdo, řekl bych že SEGA, rozhodla vytvořit hru s motivy na tento seriál. S odstupem času vidíme, že se jí to rozhodně povedlo.

Tento jeden z mnoha dílů zaujme především propracovanějším grafickým zpracováním, které je o něco lepší než v Neo Sonic Godspeed. Zejména na intru jde vidět, že si autoři dali opravdu záležet.

Ale pojďme k samotné hře. Na začátku si můžete vybrat jednu ze čtyř postav, za kterou budete hrát. Každá má nějáké specifické vlastnosti, kterými se vyvyšuje nad ostatní. Jedná se zde především o to, jak moc můžete skákat a o kvalitu útoku, který lze použít proti nepřátelům. Sonic je takový střed mezi všemi a má tak vyvážený poměr mezi útokem a skokem. Každá postava má svoji vlastní dějovou linii, na které se ale setká s ostatními přáteli.

Celkově se jedná o velice dobré zpracování, které nemohu jinak než doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Neo Sonic 3 Revelations Neo Sonic 3 Revelations Neo Sonic 3 Revelations

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce