recenze

Bechon

Bechon

Bechon je zajímavá česká top-down akcička a zároveň jedna z nejvýraznějších her prosincové Becherovky. A můžete vzít jed na to, že do soutěže nepřišla jen letmo nakouknout a bez remcání se uvelebit někde v průměru...
Bechon je na tuzemské poměry výjimečně zpracovaná hra. Ačkoliv pravděpodobně nedosahuje kvalit o něco staršího sharewarového kousku Jets´n´Guns a originální prvky byste v ní nenašli ani s mimořádně výkonnou lupou po ruce, nevadí. Hra sice nedostala do vínku inovativní nápady ani hluboký příběh (přeci jen jde "pouze" o x-tou vesmírnou rubanici), nicméně exceluje po stránce audiovizuální, herní. Bechon prostě baví, oplývá výtečným tempem. Díky své rychlosti, masám potvůrek všemožného charakteru a absenci save/load funkce se gameska může - a taky že bude - jevit kapánek obtížnější, ale proč ne, alespoň se pobavíte o něco déle.

Poslední nemalou výhodou Bechonu je možnost vyplesknout živého oponenta na druhé straně klávesnice. Pro všechny malé i velké fandy tohoto kvantitativně velmi početného žánru jde tedy o jasnou a těžko vyvratitelnou volbu. :-)

Mimochodem, hra je na stránkách autora (viz link výše) k dispozici ve verzi 1.1.3.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Bechon Bechon Bechon Bechon Bechon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce