recenze

Highway Encounter

Highway Encounter

A máme tu v pořadí již druhý remake této legendy. Občas sice trochu technicky zlobí a je prakticky stejně hratelný, jako předchozí počin, přesto případné zájemce rozhodně od stažení neodrazuji. A samozřejmě vám řeknu i proč. Ale až za chvíli.
Ten úplně původní titul, o kterém mluvím, je k nalezení v našem archívu. V tamější recenzi, kterou jsem shodou okolností psal já, jsem uvedl o jaký remake se jedná a celkově jsem shrnul princip.

Máte-li zájem se tedy něco o tomto kousku dozvědět více, tak zavítejte na výše položený odkaz a vaše přání by mělo být splněno. Já se spíše pokusím zaměřit na rozdíly mezi jednotlivými kousky. Ten dnešní má na svědomí jistý Colin McGregor a počítat můžete s velmi povedenou grafikou, která je místy lepší, než u konkurenčního titulu. Bohužel je zde zaneseno několik nepříjemných chyb. Například by to chtělo trochu vylepšit celkovou optimalizaci. Čas od času se totiž stane, že hra spadne a doplní oblíbenou hlášku: „Memory access violation“. Stává se to zejména v okamžicích, kdy se fyzicky dotknete některých nepřátelských jednotek. Naštěstí se jich nemáte co dotýkat, ale většinu buď obejít anebo rovnou zničit. Zón je zde opět rovných třicet. Zdá-li vám počet nedostatečný, můžete směle sáhnout po přiloženém editoru úrovní a pokusit se vytvořit něco vlastního.

Jinak ale bez mučení musím říci, že výše zmíněný titul se mi líbil o fous více. Na druhou stranu jsem i u toho dnešního strávil spoustu zajímavých chvil, na které asi jen tak nezapomenu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

790511 | 12.01.08 v 21:44

Tuhle hru jsem na Spectru miloval. Perfektní sci-fi prostředí a hlavně ten fantastický zvuk, který se tam občas ozval. Takové bzůůůů! To byla jízda.

cichlasoma | 12.01.08 v 00:26

original je zcela legalne ke stazeni zde http://www.worldofspectrum.org/infoseekid.cgi?id=0002323


galerie

Highway Encounter Highway Encounter Highway Encounter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce