recenze

Desert Racing

Desert Racing

Krásné ženy k tuningu neodmyslitelně patří. Možná je tak škoda, že si dnes užijete pouze toho druhého. :) Na druhou stranu, možností budete mít více než dost a pokud vám toto téma není úplně lhostejné, pak rozhodně čtěte dále.
Tuning je věčné téma. Někteří se chtějí trochu odlišovat a konkrétně na silnicích to vypadá tak, že můžete potkat auto, které rozhodně nevypadá jako klasická „sériovka“. Pokud se to ale přežene, řeč není ani tak o tuningu, jako spíše o tuzingu. Ať ale máte na tuto problematiku jakýkoliv názor, jisté je, že dnes si úprav a závodů užijete opravdu požehnaně.

Základ je samozřejmě vyhrávat. Za vaše snažení budete získávat peníze a body, za což si můžete vylepšit svůj vůz, anebo rovnou koupit nový. Zpočátku půjde vše snadno, prakticky pokud neuděláte nějakou vážnou chybu, nemělo by vám vítězství uniknout. Pokud ale na jakékoliv vylepšení zanevřete, připravte se na menší problémy. Příjdou složitější tratě (které si mimochodem můžete navrhnout sami), kde nebudou chybět nerovnosti a hlavně pořádná dravost soupeřů, které za žádnou cenu nesmíte podcenit.

Já v pozdějších fázích vsadil všechno na bílou barvu a pořádný motor a brzdy. Konkrétně barev je zde celá řada, ale mně osobně se v poslední době líbí čistě bílá. Auto pak vypadá velmi impozantně. Samozřejmě jsem neodolal a pořídil nějaký ten spojler, nicméně je otázka, jestli to autu spíše neuškodilo. Každopádně ať si vyberete v dílně cokoliv, myslete na to, že krásu vašeho vozu vám zde nikdo hodnotit nebude. Hlavní bude vyhrávat a mnohdy to bude takříkajíc „o prsa“.

Možností je zde skutečně celá řada a je pravděpodobné, že je ani všechny neprozkoumáte. Já osobně si na hře nejvíce cením právě té rozmanitosti a hlavně editoru úrovní. Není tak problém u této gamesky strávit několik hodin. Ztráta času to pak samozřejmě v žádném případě nebude.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Mečislav Kozel | 29.03.08 v 20:00

Alešku, stáhni si to sám, ono tě neubyde. Posílat ti to nikdo nebude.

ales.buchta | 29.03.08 v 11:51

pošlete mi tu hru na E mail dík alda


galerie

Desert Racing Desert Racing Desert Racing Desert Racing Desert Racing