recenze

Merry Gear Solid: Secret Santa

Merry Gear Solid: Secret Santa

Hráli jste někdy světoznámou hru Metal Gear Solid? V tom případě jste byli určitě zklamáni, že titul mají k dispozici pouze majitelé konzolí PlayStation. Nicméně nezoufejte, existuje totiž skvělá napodobenina, která je své předloze docela věrná.
Metal Gear Solid považuji ve svém osobním žebříčku za jednu z nejlepších her, které jsem kdy měl možnost hrát. Jsem si jist, že nejsem sám – a proto zde uvádím perfektní freewarovku, jíž jsem byl naprosto unesen. Merry Gear Solid nabízí hráči stejnou zábavu a stejné prvky, jaké jsme měli možnost vidět u slavnější předlohy. Odlišnost je pouze v hlavním hrdinovi, kterým je Santa Claus a také v kameře, která je z ptačího pohledu (známější je pohled z třetí osoby, ačkoliv první dobrodružství Solid Snaka bylo právě z tohoto pohledu).

Celkově jsem byl ale nadšen. Vše je velice detailní a v mnoha případech stejné jako u MGS. Se Santou můžete střílet, schovávat se pod krabici (dokonce i inventář je stejný), odvádět nepřítelovu pozornost klepáním na zeď, zjišťovat pomocí cigarety lasery, ale především se plížit – což je ostatně hlavním účelem hry. A vzhledem k tomu, že i technické zpracování je kvalitní, mohu jedině doporučit. Ten, kdo hrál původního Solid Snaka, bude nadšen. Ostatní nechť alespoň vyzkouší…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Merry Gear Solid: Secret Santa Merry Gear Solid: Secret Santa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce