recenze

Storm Assault

Storm Assault

Spousta střílení, kličkování a power-upů jakožto odměna za zničené nepřátele, kteří se na vás řítí ze všech stran. Co víc si od vesmírné střílečky přát? Snad jen ta obtížnost by nemusela být tak neuvěřitelně vysoká…
Jedna malá raketka proti celému nebezpečnému vesmíru. Tak už to prostě chodí.

Trvá to asi tak tři vteřiny, než se prostředí okolo vás změní ve smrtící zónu. Však to znáte. Proti vám neustále létají nepřátelské lodě různých tvarů a kyvadlovitého pohybu, který vám znesnadňuje přesný zásah. A aby toho nebylo dost, ještě na vás drze střílí. I přes tyto drobné komplikace nakonec valnou většinu rozprášíte a ukořistíte mnohá vylepšení. Využít je můžete mnoha způsoby. Je jen na vás, jestli si zvýšíte rychlost a tím i schopnost manévrování, nebo investujete do konkrétního typu zbraní. U finálového „šéfíka“ se vám sejde každá pomoc.

Ač je hra poměrně krátká, prokousat se jí vám dá pěkně zabrat. Ono totiž porazit bosse není žádná legrace (a při několikerém opakování už ani zábava). Jen si zkuste vyhýbat se těm střelám v tom miniaturním prostoru. Chce to nervy a přesnou ruku. A tak je tato hra určena spíše hardcore hráčům. Škoda.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.02.17 v 17:40

vesmírná hra no těch tu je také dost ale každá se něčím liší


galerie

Storm Assault Storm Assault Storm Assault

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce