recenze

Gejmejkro

Gejmejkro

Pokud čekáte na opravdovou odreagovačku, pak se vaše čekání touto hrou chýlí ke konci. Hned ze začátku se vás zeptám - máte radši Game Maker anebo jiný "normální" programovací jazyk? Pokud nevíte o čem mluvím, nevadí. Stačí se podívat na dnešní recenzi a vše vám bude jasné.
Ve hře Gejmejkro se octnete v roli postavičky, která svým tvarem a zaměřovačem velice záměrně připomíná ikonku programovacího jazyka C++. Ten se využívá jak ke tvorbě aplikací, tak i více či méně profesionálních her. Ihned po odstartování se na vás vrhají nepřátelé, kteří jsou ztvárněni jako registrovaní členové komunity Velkej Chytrák a jsou symbolizovány ikonkou Game Makeru. Game Maker je program, se kterým se dají vytvořit hry i bez znalosti vyššího programování. A vaším úkolem je, věřte nebo ne, všechny tyto nabíhající nepřátelé jako správný odpůrce Game Makeru zničit.

Souboj nabírá už po samotném odstartování na složitosti. Je nutné se dobře vyhýbat každé postavičce, která proti vám sebevražedně nabíhá. Mapa není velká, a tak se po chvíli může stát, že brzy všechny nepřátele vystřílíte a tím se na scénu dostává závěrečný souboj s velikým Bossem.

Těžko říct, co touto hrou tým LKG vůbec zamýšlel. Je zvláštní, že sami autoři pracují v Game Makeru, ale přitom ho tímto jaksi uráží. Přesto lze vzít tento titul jako povedenou recesi a tudíž se stává tato hra vhodná pro všechny, kdo se chtějí chvíli pobavit. Sice nelze čekat nic velkého po grafické stránce. I v samotné hře se najde pár much, ale žádná z sebevětších chyb vám nebrání tento povedený, leč krátký, titul vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Johnny.cz | 07.08.07 v 21:45

Na této hříčce mě zaráží jediná a to podstatná věc - nenašel jsem se tam


galerie

Gejmejkro Gejmejkro Gejmejkro