recenze

Rolling Stone

Rolling Stone

Ovládejte pomocí klávesnice nebo myši malinkatý kamínek a vysbírejte všechny mince napříč celou úrovní! Ale pozor! Plošinky po chvíli padají, a tak vás nenechají ani chvilku netaktizovat. Dokážete nahrát největší skóre?
Rolling Stone je akčně laděná hra okořeněná logickými prvky, kde vy, jakožto hráči máte za úkol provést jeden butrák složitým bludištěm a vyřešit několik zajímavých puzzlů bez toho, aniž byste spadli mimo úroveň. Ale nenechte se nachytat: jednotlivé kostky, po kterých se lze pohybovat, bez upozornění padají, jakmile na ně vstoupíte. Takže máte vždy jenom pár vteřin na to, abyste rychle opustili prostor.

Abyste se dostali dál, musíte vysbírat všechny mince z dané úrovně. Jakmile tak učiníte - stačí pak už jenom dojít k diamantu a ukončit tak misi napříč rozmanitým levelem.

3D grafika je dnes standardem, a tak leckoho zarazí, že je tato hra dělaná pomocí nástroje Game Maker, který původně pro 3D grafiku navržen nebyl. Na celé hře je ale poznat, že se autor snažil a proto se také jedná o velice povedený kousek. Nudit se tedy rozhodně nebudete, takže doporučuji pro všechny milovníky bludišť a šutrů! :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Rolling Stone Rolling Stone Rolling Stone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce