recenze

Asterisk

Asterisk

Vždy když vidím logickou hru, nikdy neodolám a musím si ji sehnat také. Logické hry v sobě mají něco zajímavého, přitažlivého – něco kombinovaného. Asterisk * v tomhle případě není výjimkou.
Pravidla hry Asterisk * jsou velice lehká. Během každého levelu padají různě odlišné barevné koule až na dno hracího pole. Úkolem hráče je klikat na koule, které se následně rozletí a odstřelí se z nich speciální částice. Částice létají na různé strany a když zasáhne jinou kouli, následuje řetězová reakce. Jakmile některé koule doputují na dno hracího pole, ubude vám počet celkového života. Můžete využívat i koule speciální. Ta první přidává život a ta druhá - život ubírá.

Později ve hře záleží hlavně na vašem umění klikat myší, protože koule padají čím dál rychleji. Jestliže si rádi hrajete, tvoření řetězových reakcí zde pro vás bude přímo lahůdkou. Za každou druhou úrovní si potom můžete nakoupit za vydřené skóre nové vymoženosti v obchodu. Právě jen v obchodu nastavíte, co se má při příštím rozletění koule stát. Tato hra je, výjimečně, pro opravdové logické a hlavně bystré hráče. Mě ale hra chytla, takže mi nezbývá, než ji vřele doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Asterisk