recenze

Project Geon 2

Project Geon 2

Průměrná střílečka nebo kvalitní pecka? Tak i na tyto otázky se vám pokusím odpovědět na několika následujících řádcích. Zatím jen prozradím, že po stránce audiovizuální hra rozhodně ostudu nedělá. Více už ale po rozkliknutí.
Otázka pro vás, milé čtenáře a čtenářky, jak se pozná kvalitní hra? Musí mít kvalitní grafiku, dobře provedený interface nebo dokonce dechberoucí hratelnost? Já osobně bych řekl, že tak ze všeho trochu. Když tyto znalosti aplikujeme na dnešní titul Project Geon 2, zjistíme, že některé vlastnosti zde nejsou zrovna ideálně provedeny.

Mám na mysli zejména interface. Z obrázků to sice není patrné, ale není zde úplně dobře zvládnutá střelba. Je velmi jednoduše řečeno „lehce krkolomná“. Je to trochu škoda, protože zbraně jsou zde velmi zajímavé. Zasáhnout soupeře dá ale práci. Naštěstí si lze na vše velmi rychle zvyknout. Levelů je zde totiž přesně sedm a máte dostatek prostoru prokázat, co ve vás vězí. Dále je vhodné uvést, že po grafické stránce gameska rozhodně ostudu nedělá, neboť už od pohledu je lehce (na freeware poměry) nadprůměrná. Náplň pak spočívá v tom, postřílet (k dispozici jsou tři zbraně) všechno, co se hýbe a dostat se do dalšího levelu.

Ano, je to stereotypní, ale na druhou stranu si gameska na nic nehraje a svůj účel – pobavit a odreagovat plní na výbornou. Odpověď na otázku z perexu tedy zní, že jde o lehký nadprůměr, který si jistě najde jak své příznivce, tak i odpůrce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

miras1 | 01.02.08 v 18:07

Souhlasim s Petrem navic Tohleto neni nadprumerna grafika.

Petr | 01.02.08 v 09:05

to si snad autor recenze dela srandu, vzdyt je to totalni volovina, hra (jestli se to muze vubec tak nazyvat) je uplne podprumnerna radoby-strilecka ... a davat jako + 3 zaujimave zbrane, to mne teda podrz


galerie

Project Geon 2 Project Geon 2 Project Geon 2