recenze

Snowie the Snowman 3

Snowie the Snowman 3

Přestože jsou vánoce dávno za námi, naskytla se vám nyní možnost ponořit se do příběhu jedné sněhové koule, sněhuláků a lesních zvířátek. Koho by nezajímal svět, kde mocný zlý Drak chce ukradnout hvězdy z oblohy a zajmout celý svět?
Byla jednou jedna malá koule zvaná Snowie a ta již dvakrát překazila zlé plány velkému Drakovi. Ten drak se ovšem nedal a tak jednoho dne zajal celou vesnici sněhuláků a zvířátek. Když to Snowie uviděl, neváhá ani vteřinu a vyráží vstříc horám nepřátel, aby osvobodil své druhy s více koulemi. Drakovi ovšem nestačí mít polovinu světa a sněhuláky k tomu. Postupem času přibývá jeden zvrat za druhým a tak se sněhová koule nebude snažit zachránit vesnici, ale také celičký svět, neboť drak si chce vzít i to, co normálně drakům nepatří - hvězdy.

Ve své podstatě to bylo krátké shrnutí hlavní linie celého příběhu. Nyní se ovšem vrhneme k aspektům hry. Jak už z názvu a obsahu příběhu vyplývá - v této hříčce si zahrajete za neposednou, ale o to více roztomilou, sněhovou kouli, jež má za úkol osvobodit všechny své druhy. To udělá pomocí skákání a vyhýbání se všem druhům nepřátel - ve hře narazíte na zlé bytosti od žhavých plamínků až po rozzuřeného draka. Samozřejmě nejsou to jen nepřátelé, co vám může pokazit náladu - narazíte taky na nejrůznější bodáky, propasti, mosty a hořáky. Naopak dobrou stránkou jsou jakési diamanty, které vám pomohou v dosažení vyššího skóre. Dále naleznete různé powerupy a nechybí ani krátké minihry.

Grafika je naprosto nádherná. Na poměry pixel-artové grafiky ve hrách podobného typu je opravdu povedená. Autor si dal záležet i na detailech, jako jsou hořící svíce v animacích, či různé vtípky (socha svobody jako sněhulák). Hudební stránku pak tvoří midi sekvence, které ač mi nepřišly moc k chuti, tak v pohodovém hraní nijak neruší.

Co říci závěrem? Po dlouhé době máte před sebou zajímavou a lehkou skákačku. Tak po ní chňapněte! Prohánět sněhovou kouli je při letošním parném létě přinejmenším zajímavé.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

NADĚJE

NADĚJE | 04.01.15 v 12:17

povedené :)

Fiolax | 28.08.07 v 23:58

Ahoj, je to jednoduché. Pod recenzí máš takovou disketu. Když na ní klikneš, přesměruje tě to na místo, odkud si hru můžeš stáhnout. Po stáhnutí stačí rozbalit archív a spustit hlavní soubor v balíku. Příjemnou zábavu ;-).

vasko721 | 28.08.07 v 17:51

nevim jak nainstlovat ty hry dík


galerie

Snowie the Snowman 3 Snowie the Snowman 3 Snowie the Snowman 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce