recenze

Falcon

Falcon

Máte chuť se jen tak příjemně odreagovat? V tom případě jste dnes na té správné adrese, protože vám přinášíme gamesku, která sice není originální, ba ani propracovaná, přesto je na chvilkové odreagování jako stvořená.
Úplně jednoduché až možná triviální gamesky sice nikdy v kurzu nebyly, přesto existují výjimky, jež potvrzují pravidlo a najdou se i v této skupině hotové skvosty. Mezi ně sice dnešní Falcon bude patřit asi jen opravdu těžko, ale to není až tak důležité. Hlavní je, že disponuje námětem, jenž by pro část z vás mohl být velice atraktivní.

Oč tedy jde? Je to velmi jednoduché. Ocitáte se v kůži jednoho sympatického týpka, který má za úkol projít jednou z mnoha úrovní a pozabíjet místní nepřátele. Popravdě ani to není tak prvořadé, protože pokud se vám podaří probojovat až na konec, bude každému relativně jedno, kolik padlo oponentů při vaší ofenzívě. Když už jsem nakousl téma nepřátel, rád bych zmínil, že ti budou tvořeni na první pohled sympatickými vetřelci, kteří se nebudou brát ohledy na to, že jste člověk a bez milosti se vás budou snažit popravit. Naštěstí máte k dispozici poměrně účinnou zbraň, a tak se nemusíte nechat zastrašovat. Vyjma vetřelců budou na vás útočit i další objekty, ale opět platí, že budete-li dostatečně obratní, můžete být relativně v klidu.

Nelze ani říci, že by titul byl nějak extra rozsáhlý, přesto má rozhodně co nabídnout. Co se zpracování týče, tak po této stránce je na tom titul spíše nad průměrem. Mé výsledné hodnocení se přesto odráží na celkovém dojmu, a ten bohužel nebyl nějak vysoký.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Falcon Falcon Falcon Falcon Falcon