recenze

Zombie Crisis

Zombie Crisis

Neznám hru, která by nabídla tolik extrémů. Od extrémního množství nepřátel, přes extremní odreagovačku, až po extrémní jednoduchost. Pokud si přejete hordy, ale opravdu hordy zombií, které se dají převálcovat jedním stiskem, pak pokračujte dál, nejs
Tahle hra je natolik jednoduchá, že se ani nezapotíte, maximálně občasným napětím. Jde o klasický příběh – vy jste sami, všude jsou zombie, tak se vezme zbraň do ruky a jde se čistit. Hra bohužel nenabídne větší počet zbraní, i když se vyskytne možnost použít motorovou pilu, tak základní pistole je tak silná, že s ní skoro projdete celou hru. Je to opravdu silná braň, střílí jak kulomet a není třeba ji nabíjet. Úrovně mají pěkný design a střídají se různé styly, takže to až tak neomrzí.
Bohužel silný stereotyp nastupuje po likvidaci asi tak tisícé zombie, protože jsou si všechny na chlup stejné. Časem si na řezničinu tak zvyknete, že začnete být nervózní v momentě, kdy se za rohem nevyskytuje nic na odstřel. Během hry hledáte mnohdy různé čudliky, abyste otevřeli dveře nebo skrytou místnost a nebojte se, čeká na vás i nějaká specialita.
Hra je dělána ve stylu Duke Nukem 3D, tak aspoň člověk může zavzpomínat na staré dny. Pokud tedy hledáte hru, kde se dá vybouřit určitě stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 16.12.16 v 23:36

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.10.16 v 15:17

na ne zlikvidovat hrbuoz

Twister | 06.04.11 v 09:38

No vidíte :) stejné - stejně

Kacirek_Donald | 06.04.11 v 09:36

Dobrý den,
Nápad na soutěž dobrý, leč tentokrát bez jakékoli ceny :-).
Ale vážně. Nastala takříkajíc "chyba v matrixu", kdy tato recenze neprošla korekturou. Nebudeme si hrát na Chocholouška ("Tento omyl se stává jednou za..."), ale stát se to zkrátka může. Pokud na náš web chodíte pravidelně, víte, že udržujeme standardní kvalitu gramatiky a toto je jen ojedinělý případ.

Děkujeme za reakci.

Twister | 06.04.11 v 09:30

Vypadá to, že to korektor nestihl prolétnout očima. Jako autor recenze se stejné omlouvám, je to už starší kus a v té době jsem dával češtině opravdu na frak, pardon.

Ach jo... | 06.04.11 v 08:39

Kdo spočítá všechny překlepy?


galerie

Zombie Crisis Zombie Crisis Zombie Crisis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce