recenze

Sketch Wars

Sketch Wars

Beznaděj prostoupí celým vaším tělem. Desítky nepřátelských posluhovačů se na vás poderou ze všech stran. Postavíte se hrozbě čelem, nebo zůstanete navždy mlčet a budete si žít svým nudným životem? Otázka, která si ani nezaslouží odpověď.
Pro jistotu si na výše položenou otázku odpovíme. No jistě, že se postavíte hrozbě čelem! Jinak bychom tu přece ani nebyli, že? Ale dost tlachání, raději se věnujme tomu, o co v Sketch Wars skutečně jde. Odpověď je nasnadě, ostatně jí evokuje už samotný název hry: o válku.

Od klasické války se však tahle odlišuje v jedné zásadní věci. V běžné válce proti sobě totiž stojí dvě strany, takže je logické, že má každá alespoň několik (desítek/stovek/miliónů) vojáků. Ne však zde. Vaše část armády se musí spokojit pouze s jedním mužem. Nepřátel se na vás přesto budou vrhat desítky, možná až stovky. Bojíte se? To je dobře, protože je čeho. Nepřátelské jednotky jsou nesmírně dotěrné a neustále vás budou otravovat. Na odpočinek proto můžete rovnou zapomenout – to, co nepřítel ztrácí co do inteligence, se totiž snaží vynahradit počtem. K dispozici máte hned dvojí způsob likvidace. Prvním je klasická pistole (světe, div se, s neomezenou zásobou munice), druhým granát. To do hraní vnáší zajímavý prvek: je třeba sledovat okolí a správně odhadnout okamžik, kdy stačí zkosit pár nepřátel pistolí, anebo je nutné sáhnout po granátu a důkladně „vyčistit“ celou herní obrazovku.

Hratelnosti není prakticky co vyčítat. Sketch Wars dojedete z jedné vody načisto, bez nádechu projdete všemi levely a zastaví vás až závěrečné titulky. Podobně „wow“ je i vizuální zpracování. Překvapí unikátním stylem, který kombinuje velmi kontrastní odstíny. Stáhnout, či nestáhnout? Klasická otázka všech filozofů má tentokrát kladnou odpověď!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Sketch Wars Sketch Wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce