recenze

Ultimate Lame Ship Game V13 Alpha 33g

Ultimate Lame Ship Game V13 Alpha 33g

Stáváte se členem elitní vesmírné jednotky, s kteroužto teď budete brázdit vesmír a snažit se ochránit všechno živé a přátelské proti všemu živému a nepřátelskému. Tak naskočte do kokpitu a nenechte se zas rychle sestřelit. Brzy zjistíte, že to bude pěkně bláznivá jízda.
Sbírejte body, bonusy a vůbec všechno, co není nebezpečné a jen tak poletuje kolem.

Ovládáte malou nenápadnou raketku, na kterou se řítí jedno nepřátelské plavidlo za druhým. Snažte se jich zničit co nejvíce, neboť to, co z nich posléze zbude, bude vaše výhoda. Klasickým upgrade je v oblastí zbraní. Vaše střely budou po určitý čas silnější a s větší kadencí. Nebo se k vaší raketě připojí hlava Chucka Norrise , jakožto přídavný bojový systém. Ať už se dočkáte čehokoli, musíte se o to zasloužit přesnou střelbou. Šílené útoky a zbraně objevíte poměrně rychle, ale spoustu dalších „vychytávek“ si pak můžete koupit v obchodě za získané peníze.

Problém je, že hra je postavena na jakémsi „survival módu“, kdy letíte vesmírem a snažíte se získat co nejvíc bodů. Je tu tedy velká pravděpodobnost, že poté, co odhalíte a zakusíte všechny veselé prvky, hra vás naprosto přestane bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Ultimate Lame Ship Game V13 Alpha 33g Ultimate Lame Ship Game V13 Alpha 33g Ultimate Lame Ship Game V13 Alpha 33g