recenze

Duel Toys 2

Duel Toys 2

Duel Toys 2 je pokračování frenetické mlátičky, která si získala oblibu především díky množství herních charakterů. Tento díl nebude výjimkou, a tak se můžete těšit na skvělé bušení do známých postaviček z her, filmů a podobně. Kromě bitek se tak trochu ukáží i prvky RPG.
Jak to tyto hračky umí rozbalit v souboji jeden na jednoho? To uvidíte sami při cestě za vaším snem – být nejlepším hráčem zdejší bojové hry a sebrat všechny dostupné figurky.

Je krásný den a vy musíte do školy, ale ne proto, abyste tam dávali pozor nebo se museli něco učit. Zde, ale i v dalších částech města je spousta lidí, se kterými sehrajete jeden z mnoha následujících duelů. Systém hraní je takový, že v každé lokaci musíte sehrát určitý počet vítězných bitev, abyste se posléze střetli s lokálním borcem. Před každým soubojem si zvolíte jednoho ze tří hrdinů, které jste si již předtím vybrali z nabídky. S touto postavou jdete do boje, který představuje klasickou mlátičku. Kopete, boucháte a kouzlíte, respektive kouzlí hlavně počítačem ovládaný soupeř, ale jsem si jist, že i my tu možnost máme při stisknutí správné kombinace tlačítek :-). Bitky jsou velmi rychlé, svižné a je na ně radost pohledět díky pěkné kreslené grafice. Osobně se mi líbily efekty odlétajících koleček při zásahu. Za každou výhru získáte body a samozřejmě vítězství, které je potřebné k tomu, co jsem již popsal výše.
A jsme u postaviček. Je jich opravdu nepřeberné množství, ale na začátku i musíte vystačit s málem. Můj oblíbený Sub-zero je přítomen už od začátku, takže jsem si poměrně vystačil s málem. Postupně se však odemknou známé charaktery, jako například Naruto, Darth Vader, Wolverine, Batman a v neposlední řadě i Michael Jackson. Jak se k nim dostat? Vítězit, vítězit, vítězit. Hru linkujeme na tvůrce. Je to z toho důvodu budoucích updatů a případných nových verzí.

pokusil jsem se tu o jakýs takýs popis, ale myslím, že správného nadšení dosáhnete až po shlédnutí tohoto videa ze hry.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

dino2222 | 23.10.12 v 18:53

kouzla delas kombinacema hejbacich klaves a utoku .př-doleva,doleva,utok


galerie

Duel Toys 2 Duel Toys 2 Duel Toys 2 Duel Toys 2 Duel Toys 2