recenze

NFL Kicker 13

NFL Kicker 13

Profesionální hráč NFL musí mít především kvalitní kopací techniku. Nuže, jak jste na tom vy? Vyberte si jeden ze 32 licencovaných týmů a pusťte se do přesně mířených a dlouhých kopů.
Velmi dobře zpracovaná sportovní gameska s tematikou amerického fotbalu. Po základní tvorbě hráče a volbě týmu se ocitáte na hřišti a před vámi jsou první kopy.
Nutno říct, že ovládání velice rychle dostanete pod kůži a díky tomu se hra stává velice návykovou. Rychlým tažením prstu po displeji vykopáváte, navíc lze dát míči faleš a celkovou přesnost ovlivňuje také vzdálenost a síla větru.
Hra disponuje několika herními módy a kopat budete třeba na „vidlici“ nebo do vyznačeného pole, přičemž nechybí ani časovka. Váš výkon je ohodnocen body, od čehož se pak odvíjí zisk peněz a zkušeností. Postup na nový level vám odemyká například nový herní mód, za peníze si vylepšujete stadion (a tím zase dostanete více peněz), takže motivace pro hraní rozhodně nechybí. Navíc je vše vyvedeno v parádní 3D grafice, čili zábava na dlouhou dobu zaručena. Ani nemusíte být skalními fanoušky tohoto sportu. Jen v drkotajícím prostředku MHD vaše přesné kopy a pasy budou trpět. Jedinou výtkou jsou tak vysoké ceny v obchodě, šetřit na ně budete delší dobu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

NFL Kicker 13 NFL Kicker 13 NFL Kicker 13 NFL Kicker 13