recenze

Arc Aether Anomalies

Arc Aether Anomalies

Netradiční, ale o to zajímavější hříčka, která vás staví do role obránce podivného organismu, na který útočí zákeřný virus. Po náročném dni parádní odreagování, které lahodí oku i uchu, prostě relax jak má být.
Ve hře se, jak již bylo zmíněno, ujímáte role obránce organismu napadeného virem. Můžete se libovolně pohybovat v rozsáhlém prostředí, nápadně připomínajícího cévy, jimiž proudí život i smrt. Proti vám pak nalétávají virové buňky, které je nutno likvidovat, zpočátku je to velice snadné, ale za chvíli již nebude mít příliš prostoru pro manévrování. Podstatné je, že ať se budete snažit sebevíc tenhle boj vyhrát nemůžete, jde jen o to, jak dlouho vydržíte náporu odolávat.

Mezi světlé stránky hry patří zejména jednoduchá, přesto však výborná hratelnost, kterou ocení všichni, kdo se chtějí po náročném dni odreagovat nebo jen na chvíli zabavit. Další plusové body si hra zaslouží za technické zpracování, které patří k tomu nejlepšímu s čím se můžete na freeware scéně setkat, ať už se bavíme o grafice či zvuku. Skvěle je ale vymyšleno i samotné ovládání, kdy je vše ovládáno myší, popř. podpořeno klasicky klávesami WSAD. Pokud však z nějakých důvodů upřednostňujete gamepad neměl by být problém jej rozběhat (X360), bohužel však toto jsem vyzkoušet nemohl. Tak jako tak se jedná o výbornou zábavu, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.06.17 v 14:51

obrázky vypadají velice dobře

xwtiborwx10 | 24.01.09 v 10:14

sziasztok


galerie

Arc Aether Anomalies Arc Aether Anomalies Arc Aether Anomalies Arc Aether Anomalies