recenze

HighPiled

HighPiled

Pokud hledáte hru, od které nechcete nic víc než relax a ještě k tomu si osvěžit logický úsudek, pak je právě HighPiled tou pravou zábavou. Hlavně ji ale neukazujte nikomu ve svém okolí, neboť se jedná o velice chytlavou záležitost.
Princip hry je až neuvěřitelně jednoduchý, postavit co možná nejvyšší sloup z kostek. Ač to vypadá jednoduše, záhy zjistíte, že to zase až tak jednoduché nebude. Problém totiž spočívá v samotných kostkách, kdy některé jsou dokonale rovné a jiné zase dokonale křivé, a co je zásadnější ne vždy si toho hnedka všimnete. Jak budete postupně přidávat více a více kostek, vaše věžička se bude stále zvyšovat, ale také se bude stále více kymácet. No a v okamžiku kdy už toho bude moc, jednoduše zapůsobí gravitační síla a vaše dílo je v troskách, ne vždy spadne celá věž, ale i tak to někdy pěkně naštve.

Grafická stránka hry je poměrně jednoduchá, přesto však vypadá naprosto úchvatně, výborně působí i stíny, které tomu dodávají patřičný šmrnc, pokud vám však vadí lze je v pohodě vypnout. Parádní je také hudební doprovod, který nádherně podbarvuje celou relaxační atmosféru hry, melodií sice není mnoho, přesto však působí velice dobře a v případě chuti si je můžete sami přehazovat. K dobré relaxaci jde ruku v ruce jednoduché ovládání, zde se vše děje pomocí myšky, ačkoliv si můžete pomoci i klávesnicí. Zkrátka a dobře, hledáte-li výbornou zábavu u které zároveň lehce potrápíte i mozek zkuste právě HighPiled, určitě nebudete litovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.10.17 v 13:26

vypadá to pěkně

Gerald | 10.10.08 v 11:13

Napad pekny, grafika prijemna, vnutorne prevedenie by vsak trebalo doriesit. Kococky vibruju a davaju tak pocit nestability aj pri malych veziach. Za tento nedostatok by som tej hre strhol ovela viac, kedze tym obmedzuje hlavnu myslienku hry.


galerie

HighPiled HighPiled HighPiled HighPiled HighPiled

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce