recenze

Caveman Ninja

Caveman Ninja

Pokud si myslíte, že ninjové pocházejí ze starého Japonska, tak to se mýlíte, protože první ninjové se objevili již na úsvitu lidských dějin, jak vás ostatně přesvědčí dnešní hra. V té máte za úkol získat zpět své drahé polovičky.
Před mnoha tisíci lety si poklidně žili společně se svými ženami v jedné obyčejné osadě človíčci Joe a Mac. Možná by si žili v klidu a míru až do smrti, kdyby jednoho dne nepřišli neandrtálci a neunesli jejich milované ženy pryč. A tak se naši hrdinové, společně nebo každý sám (dle toho jak budete hrát) vydávají na strastiplnou cestu za záchranou. Nebude to však jednoduché. V dávných dobách obývala naši planetu roztodivná zvířátka, která ne vždy brala člověka jako partnera, mnohem častěji byl vnímán jako potrava. A tak se naši přátelé musí bránit nejen před neandrtálci, kteří vymysleli vrtulníky a motorky, ale taky proti ještěřákům, masožravým rostlinám, vosám a dalším obyvatelům tehdejšího světa. Protože ale mají oba dobrý důvod a motivaci k pokračování ve své cestě, rozhodně se nehodlají vzdát, raději budou bojovat do poslední kapky krve, aby své milé zachránili.

Ještě než se pustíte do dobrodružství, jež na vás v této hře čeká, si musíte zvolit jednoho ze sympatických hrdinů. Jakmile si vyberete a pustíte se do hry buďte si jisti, že dokud nezachráníte všechny své ženušky, a že jich není málo, o tom není pochyb, nebudete chtít skončit. Když se podíváte na okolní obrázky, možná si někteří vzpomenete na hry jako Prehistoric nebo Golden Axe, a vskutku by se dalo říci, že z obou si bere dnešní kousek to nejlepší.

Grafika je kreslená, vyzařuje z ní určité kouzlo jednoduchosti, řečeno stručně a jasně, nemá chybu. Hudba není špatná, ale rozhodně vás nějak zásadněji nezaujme, zato celková hratelnost, obzvláště hrajete-li s kamarádem nebo sourozencem, je prostě skvělá. Pro všechny, co mají rádi jednoduché, slušně dlouhé a hlavně humorné bojovky, povinnost, pro ostatní další hra, kterou by měli minimálně zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

gyneco | 18.08.07 v 18:38

Prehistoric byl o dost lepší.

:) | 15.08.07 v 22:51

tak toto som hraval na staruckej konzole nintenda

Laurel Croft | 15.08.07 v 14:52

stahnes to tou ikonkou diskety-35 mb. pak to rozbalis a otevres ten soubor exe...jinak me to jede v pohode :-)

fifi | 15.08.07 v 12:22

poradte lease nekdo jak to pustit mozna jenom nevim jak

fifi | 15.08.07 v 11:59

nejde to pustit


galerie

Caveman Ninja Caveman Ninja Caveman Ninja Caveman Ninja Caveman Ninja