recenze

Montezuma’s Revenge

Montezuma’s Revenge

Když už bylo jasné, že se Aztécká říše nemůže ubránit španělským dobyvatelům, kteří toužili po bájných pokladech, rozhodl se Montezuma II. tehdejší Aztécký vládce, že poklad ukryje v prokletých kobkách pod městem. Zda bude objeven záleží na vás, pokuste se získat zlato Aztéků v dnešní plošinovce.
Panama Joe, známý to hledač pokladů si brousí zuby na další bohatý úlovek, slavný poklad posledního vladaře Aztéků Montezumy II. jenž je stále ukryt kdesi pod bájným městem Tenochtitlanem. Poté, co objeví vstup a sestoupí do zatuchlých kobek, nevěřícně kroutí hlavou, místo očekávaného vzduchoprázdna je uvržen mezi pradávné pasti a ochránce mystického pokladu.

A právě nyní se Panama Joa ujmete, abyste mu pomohli zdárně překonat všechny nástrahy a dovést ho až k bájnému pokladu. Montezuma’s Revenge je tak trochu bludišťovka, hlavně však plošinovka u které to bez zapojení šedé kůry mozkové daleko nedotáhnete. Tahle hra rozhodně není pro hráče toužící po chvilkové zábavě, protože ač to tak z počátku možná nevypadá, než se doberete zdárného konce, dá vám to pořádně zabrat.

Zpracování se nese v klasickém remakovém duchu, grafika byla upravena hlavně co do barevnosti a rozlišení, jinak zůstává věrna originálu. To samé se vlastně dá říci i o zvucích a hratelnosti jako takové. Máte-li rádi atmosféru časů minulých, neváhejte ani okamžik, tenhle kousek opravdu stojí zato.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Montezuma’s Revenge Montezuma’s Revenge Montezuma’s Revenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce