recenze

Doggy BioHazard

Doggy BioHazard

Dnes tu máme jednu skoro bondovku. Akorát za Jamese Bonda nastupuje na scénu agent Doggy a místo klasických nepřátel se mu do cesty postaví zákeřné kočky. Litry krve budou stříkat na všechny strany:-). A zábava? Zábava je to více než výtečná!
Příběh je klasicky - bondovsky plytký. Jakási kočka a její parta ukradla plán, podle kterého chce ovládnout Zemi a vy (Doggy) jste jediný, kdo je může zastavit. Po spuštění se mi hra vyloženě nelíbila. Celkem malé okno, ovládal jsem psa a střílel bezbranné kočky. Postupně jsem musel stlačit sem tam nějaké tlačítko, aby se otevřely dveře, přibyly i ozbrojené kočky, které mi už dávaly zabrat, k tomu složitější skákací pasáže... tak jsem se do Doggy BioHazard zažral, až jsem to celé dohrál:-).

Než se do toho pustíte, tak si pohrajte v options s rozlišením. Hra je pak ve větším okně. Najednou zjistíte, že to nevypadá tak špatně. Kočky se krásně rozletují a krvácí. Doggy pochopitelně také. Naštěstí jsou levely poměrně krátké, a tak smrt tolik neznamená. Hudba a zvuky jsou také O.K. Vlastně jsem hudbu ani moc nevnímal. Hratelnost je opravdu hlavní tahoun.

Klidně bych Doggy BioHazard dal i 90%, ale trošku mě rozladila závěrečná obrazovka. Pokud chcete vědět, o co se jedná, tak si ty 2 mega stáhněte. Zaručuji vám, že se asi tak hodinu budete královsky bavit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Doggy BioHazard Doggy BioHazard Doggy BioHazard Doggy BioHazard Doggy BioHazard