recenze

Think Tanks

Think Tanks

Je libo Nix v tankovém podání? Think Tanks nabízí stejně skvělé 3D prostředí s bojovými tanky, které vám jdou po krku. Vyzkoušejte několik herních režimů v čele s multiplayerem a probojujte se až k nejvyšším příčkám celé hry!
Pro začátek bych vás měl upozornit, že Think Tanks je opravdu kvalitní hrou, tudíž je pouze demo. To však nabízí vše, co plná verze, akorát pouze na 60 minut a v omezeném režimu. Tedy např. nebudete mít možnost vybírat si z více tanků. V úvodu byla řeč o Nix a to z prostého důvodu. Obě dvě hry mají stejnou náplň a jde v nich takřka o to samé. Nix sice nabízí neobvyklá auta, ale ty nemají do tanků příliš daleko. V obou případech jde o stejnou řežbu. :)

Po spuštění hry a přidání hráče máte možnost vyzkoušet si tutorial. Tedy projít si hru – její ovládání, střelbu atd. Střílení totiž není pomocí jednoho terče, ale hned několika, které symbolizují dráhu letu a poslední terč určuje místo, kam střela dopadne. Velmi netradiční pojetí střelby. V nabídce je několik herních režimů. Quick Play je klasický souboj několika tanků, kde jde pouze o to, kdo nahraje více bodů za zničení protivníků. Režim Solo nabízí hru, kdy se utkáte se všemi tanky stejně jako v Quick Play, avšak s tím rozdílem, že teď půjdou pouze po vás. No a posledním a asi nejoblíbenějším režimem bude On-line čili multiplayer. Ten můžete hrát v případě, že se připojíte k dalším hráčům, kteří mají demo.

Ovládání hry by vám nemělo činit problémy. Mimo střelby je vše jednoduché, inteligence nepřátel není tak vysoká, že byste ze začátku okupovali zadní nižší příčky bodování, takže nic obtížného. :) Mapa není pouze jednoduchá plocha, kde stačí střílet a manévrovat, abyste nebyli zasaženi. Spíše než rovinná plocha je mapa jednou velkou horou s několika vychytávkami. Můžete být např. vystřeleni do vzduchu, odkud se vám bude lépe mířit a než dopadnete na zem, zasáhnete několik tanků a nebo budete vystřeleni vpřed atd. Občas je dobré projet místem, po němž se ozve: „Ammo reloaded“, tedy doplnění munice. :)

Think Tanks má jedinou vadu. Není to typický freeware. Nabízí toho však dost, abyste si promysleli, zda hru zakoupit. Cena je na naše poměry pochopitelně vysoká, ale kdo ví, koho z vás hra natolik zaujme, že by byl schopen i rozbít prasátko. :) Příjemnou zábavu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

sebastian | 13.01.05 v 20:56

stahuje se to pomalu

Hekr | 28.09.04 v 21:07

Hej lidi přihoďte něco pro hekra!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce