recenze

Aero Style

Aero Style

Létáte rádi? Vyzkoušejte tuto akční hru, jejíž úkolem je jen přesný let a střelba! Nejde sice o reálný letadlový simulátor, ale i přesto je hratelnost na slušné úrovni. ;)
Jeden z posledních letadlových simulátorů byl YS Flight Simulation System 2000, který si u nás získal nejednoho příznivce. No není se čemu divit. Na to, jak byl malý, co se týče velikosti, byl neobyčejně kvalitní, i když grafika na tom nebyla nejlépe, ale jinak byl založen na reálném létání, což přiláká většinu hráčů těchto her. Tato recenze však není o YS Flight Simulation System 2000, ale o hře která je založena stejně jako on na létání.

Aero Style rozhodně není reálný letadlový simulátor. Je jen slabým odvarem těchto her, ale nemůžeme ho s nimi srovnávat, protože je založen na jiném stylu. Dalo by se říci na stylu „leť a střílej“. ;) Nic víc v této hře dělat nemusíte, ale podle screenshotů se dá odhadnout, že budete vystavení nejednomu nepříteli, takže nic není tak lehké, jak to zatím vypadá. ;)

Vaším úkolem je tedy sestřelit všechny nepřátelé a přitom neskončit jako oni. Hra má celkem pět levelů, ve kterých si prověříte, jak se dokážete vypořádat s přesilou. No spíše velkou přesilou, neboť v pátém levelu na vás bude útočit nejedno letadlo a dokonce i balony. ;)

Začněme tedy od prvního levelu, kde se setkáte jen s několika letadly, kteří jsou na tom podobně jako vy. Mají jednu zbraň, jsou asi tak stejně rychlý, akorát nemají vaše myšlení. ;) Směr letu ovládáte myší, což je podobné jako u YS Flight Simulation System 2000. Střelba následuje po stisknutí levého tlačítka myši, ale nemůžete střílet pořád dokola, neboť nějakou dobu trvá, než se zbraň znovu nabije, takže střílejte jen ve vhodnou dobu. ;) V dalších levelech se setkáte s více nepřáteli a také nepřáteli jiného druhu. Proti vám bude stát nejeden dvojplošňák, se kterým už to nebude tak lehké, ale díky jeho velikosti ho na několikátý pokus zasáhnete.

Aero Style je zajímavým řešením letadlové střílečky. Pro fanoušky podobných her je povinnost si ji stáhnout. Ostatní si jen mohou vyzkoušet, jakým způsobem se dá vyřešit letadlová simulace. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Roman13 | 11.03.04 v 19:43

Je fakt super pařba. No na co čekate, STAHUJTE!!!

Triple T | 11.04.03 v 18:57

Tohle je jedna z nejlepších freeware her vůbec. Zajímalo by mě, jestli a kdy vyjde plná (je nahoře vůbec napsané, že je to jenom beta?). A mám hotové první 3 obtížnosti a čtvrtá mi padá, nevím proč.

Cobra_dead | 10.04.03 v 09:02

Lidi stahujte je to bomba!!!!!!!!!!!!!(Ale mohlo by to být lepší)


galerie