recenze

Spider Buster

Spider Buster

V jednoduchosti je krása. O tom se nedá diskutovat. Dnes tu jednu jednoduchou hru mám, ale její hodnocení bude trochu komplikovanější. Nicméně jde o klasiku, takže ji určitě vyzkoušejte!
Když se mi Spider-Buster dostala do ruky, tak jsem na první pohled usoudil, že půjde o frašku. Po chvíli hraní jsem však změnil názor. Proč? Jak jsem již v úvodu zmínil – v jednoduchosti je krása a v této hře krása opravdu je. Je totiž maximálně jednoduchá, nenabízí nic nového, nic působivého. Jen klasiku, čili možnosti které už dávno známe.

Jak vše začalo? Jakási postavička se dostala do světa, kde jsou jen pavučiny. Naděje tohoto hrdiny jsou opravdu mizivé, ale on se přesto snaží. Jeho snahu navíc podporuje plamenomet, se kterým se nepříliš rychle ohání. To bude asi jednou z mála chyb této obyčejné hry. Je docela pomalá, takže budete mít co dělat, abyste se dostali na opačnou stranu obrazovky, kde budou slézat další pavouci. Tím už se tedy dostáváme k jedinému úkolu této hry. Je jím pálení pavouků, kteří slézají z pavučiny a ženou se přímo na vás.

Poradit si s nimi můžete jen plamenometem, který používáte stisknutím Ctrl. Je to vaše jediná zbraň, ale nečekal jsem jich zde více. Kazilo by to dojem jednoduchosti, kterého si všichni tak vážíme. ;) Hra je trošku hororová, tedy alespoň na mě tak působila ve chvíli, kdy se mezi menšími pavouky objevila asi nějaká samička se zelenými oči a pomalu se ke mně spouštěla. No pomalu, na to jak jsem se pohyboval já, byla docela rychlá, což mě vyděsilo (možná mi poděkujete za to, že jsem vás upozornil, protože to ze začátku vypadá opravdu hrozně).

Po spuštění jdete rovnou na věc, bez menu, bez přípravy, takže možná byl úmysl nabudit trochu hororovou atmosféru. Grafika je jednoduchá, stejně jako zvuk a vlastně jako hra celkově. Jednoduchost je něco, co se jen tak nepodaří vytvořit každému, takže se příliš nedivte mému hodnocení. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

86 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Sparky | 24.02.03 v 20:30

Tak takowa blboučká hra která newidrží ani par minut ale jinak je to celkem prdel a jestli mate stracj z pawouků tak je to pro wás!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce