recenze

Glitch

Glitch

Dnes tu máme další z řad zajímavých kousků, jenž nepochází z dílen nikoho jiného než DigiPenu. Vaším úkolem je v každém levelu zničit klíčové objekty a pozvolna se přesunout do bojů dalších. To vše ve velmi netradiční podobě, což ostatně budete mít možnost posoudit sami.
Glitch vám bude možná na první pohled připadat jako ostatní 3D akční hry, ovšem když se do něj trochu více ponoříte, zjistíte, že tomu tak zdaleka není. Už jenom proto, že je všude okolo k vidění velmi nevšední prostředí. V něm se pak budou dít věci, to vám teda řeknu.

Základem je, že na vás neustále budou útočit kostičkovaní nepřátelé. Nepochybuji o tom, že se je s trochu cviku naučíte likvidovat velmi rychle a elegantně. Sem tam přihodíte i nějaký ten pevný cíl, jako je například obranná věž a myslím, že si již pomalu můžete představovat, co vás čeká v dalších levelech. Zpočátku bude vše probíhat téměř identicky a vaše zbraň vám bude dávat pocit neomezené moci, ovšem můžete si být jistí, že se vše zvrtne. Už jenom proto, že neomezenou munici rozhodně nemáte a pokud se ji nenaučíte obnovovat pomocí barevných kombinací (vše je popsáno v úvodním menu), můžete si být jistí, že na vás oponenti nenechají nit suchou. S přibývajícími levely se také začne značně deformovat prostředí a velmi jednoduše se může stát, že to pro vás bude konečná stanice.

Stát se zkrátka může vše, a pokud se rozhodnete si hrou zpříjemnit, měli byste být připraveni veškerá úskalí dát velmi rychle do pořádku. Celkově však mám, stejně jako z mnohých dalších „DigiPenovek“, z gamesky velmi dobrý dojem a nezbývá mi tradičně nic jiného, než vám titul doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Glitch Glitch Glitch Glitch Glitch

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce