recenze

Alien GP

Alien GP

Nasedněte do sedla rychlých motorek a projeďte se v kůži ufona po několika skvělých tratích! Po Roswell Racer je tu tedy další simulátor, ve kterém hraje hlavní roli UFO. Vyzkoušejte tu rychlost, prostředí s parádní grafikou a i trochu reálnou hratelnost. :)
Zdá se vám to také? Marťani v poslední době navštěvují čím dál tím více her. Většinou jde o hry 3D, se slušnou hratelností a dalšími aspekty na dobré úrovni, což hraní jen zpříjemňuje. Stačí jen vzpomenout na nedávno vydaný Roswell Racer, který vše jen potvrzuje. Dnes tedy podobně, ale místo do sedla motokáry se posadíme na závodní motorku, s níž si můžete krásně vyzkoušet, jak se řežou otáčky. :)

Po spuštění hry následuje obrazovka se zajímavým textem. Ve většině podobných her ho dnes nenajdete, proto bychom si jej měli vážit a poděkovat autorům za jejich péči. :) Znění textu je totiž ve smyslu, abyste nenapodobovali ufouny, kteří řídí motorky, neboť nemají helmy. Pamatujte, vy nejste ufoni. ;) Tolik k bezpečnosti. Hra nabízí dva obvyklé režimy. Quick Race, kde se můžete se soupeřem prohánět na několika tratích a Tournament, kde musíte bezpodmínečně vítězit, abyste se dostali dál. Před tím, než se dostanete na trať, máte vždy možnost upravit si závodníka i jeho strojů. Úpravy však nejsou tuningové, ale pouze vzhledové.

Než se pustíte do hraní, je třeba si uvědomit, že nesedíte za volantem závodního automobilu, nýbrž motorky. Její ovládání je odlišné – citlivější. Otáčky napohled nevybiratelné lze krásně říznout. Ovládání je natolik citlivé, že někdy ani není třeba zpomalit a v plné rychlosti krásně vyberete zatáčku. Tratě jsou si podobné akorát mají jiné okolí a trochu se i liší v některých vedlejších faktorech, jako je např. tma, déšť, apod. Mimo tmy však nic nemá vliv na průběh hry a i v případě, že by sněžilo, tak by se vám řídilo stejně.

Na Alien GP by se toho dalo dost vylepšit, když jde o tak kvalitní titul, co se grafiky a hratelnosti týče. Hru by určitě zpestřili lepší protivníci, neboť když se kolem vás prohání UFO nemáte zrovna pocit, že hrajete závodní simulátor. Nicméně kvalitní závodní simulátor a navíc s motocykly určitě všichni přivítáte. Grafika vás rozhodně neodradí a na ovládání si časem zvyknete. Příjemnou zábavu. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kingoftheworld | 13.05.07 v 17:59

Hm, takhle hra ma asi docela dobrou grafiku, mozna i dobrou hratelnost, ale me opravdu nicim nezaujala...

Radek | 18.12.05 v 19:29

docela dobry az na tu grafarnu a zvuk


galerie