recenze

Pasha's Gotcha

Pasha's Gotcha

Další povedený klon Moorhuhnu s trochu jinými postavami a prostředím hry. Místo slepic se podíváte na sličné dívky nahoře bez. Nabídka rozhodně lákavá. Je to však mnohem lepší, neboť hrajete za majitele harému, do kterého dívky putují. :)
Klonování Moorhuhnu, věc tak známá mezi freeware hrami, že někdy už jen z doslechu jsme znuděni. Není se čemu divit, neboť o napodobeninu Moorhuhnu se snažilo už opravdu mnoho lidí a bohužel jich dost neuspělo, což dělá všem klonům špatnou vizitku. Když se nad tím tak zamyslíte, princip této legendární hry dnes využívá spousta autorů a nedokáží si bez něj hry představit. Tím se tak trochu tyto hry stávají monotónními a nikoho určitě nebaví, hrát stále to samé. Proto se hledají různé změny, díky kterým by hra nepatřila do řady těch „moorhuhnovských“.

Odlišení se dá vyřešit změnou postav, prostředí, zbraní atd. Nic neobvyklého, ale když k tomu přidáte trochu lehké erotiky, špetku humoru a krásné prostředí, dostanete Pashovo harém. Kdo z vás by nechtěl mít vlastní harém? Vyjít si na pláž, schovat se někde ve křoví a značkovat si své slečny, které následně odcházejí do vašeho harému. Pashovi tedy můžeme všichni tiše závidět, neboť se na pláží nacházejí slušné kousky. Hra by však byla příliš jednoduchá, kdyby pláž byla plná jen krásných slečen, které bychom stíhali značkovat. Mimo nich z moře občas vychází i osoba se solidní nadváhou, která se do harému rozhodně nehodí. Pokud však minete váš cíl a trefíte tuto osobu, z vašeho skóre ubude pár bodů.

Každý zásah je jinak bodově hodnocen. V případě že trefíte krásku někam do těla, nezískáte tolik bodů, jako když zasáhnete její poprsí. Přesné míření vám tedy vynese vyšší skóre. Vyplatí se i některý těžší zásah, kterým může být např. dívka schovaná za dvěma tlustými osobami. A když vám tato trefa vyjde ještě i do ňader, můžete být na sebe pyšní. Slečny nechodí jen z moře, ale občas můžete vidět jednu za stromem na malém ostrůvku nebo na člunu. Mimo nich občas vykoukne i opička z horního kraje obrazovky, ale její zásah tak trochu postrádá smysl, neboť si nedokážu přesně představit, k čemu je jí zapotřebí v harému, ale asi jde jen o dekoraci.

Přemýšlet o tom, že je Moorhuhn zapomenut a že si dnes zahrajete něco lepšího, je blbost. Už ani nečekám, že by se někdy objevilo něco lepšího. Ne že by na to nikdo neměl, ale jde o vcelku jednoduchou hru, která se už nedá příliš vylepšit a vždy to bude klon ve stínu slavného předchůdce. Pasha's Gotcha je dobrým klonem, který na chvíli určitě zabaví. Grafika není nejlepší, rozlišení je malé, ale i tak vypadají slečny dobře. :) Po zvukové stránce hra taky boduje, neboť dívky dávají najevo, jak jsou spokojeny, že jste je zasáhli. Za vyzkoušení to stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Daniel | 16.09.06 v 20:00

stáhnout


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce