recenze

Mordy 2

Mordy 2

Mordy 2 je zajímavou adventurou, u které se člověk pobaví ale také potrápí své zatuhlé mozkové závity. Pokud u her rádi přemýšlíte, neváhejte a okamžitě titul vyzkoušejte. Věřte mi, stojí to za to.
Mordy 2 je příjemně dlouhou adventurou, která každého správného milovníka tohoto herního žánru chytí za srdce. Důvody jsou více než patrné – příjemná renderovaná grafika, zajímavý humorný příběh, dostatek logických hádanek a rébusů a pochopitelně také dlouhotrvající hratelnost. Tak co, navnadil jsem vás alespoň trochu?

Hrát budeme za vcelku podivného človíčka Mordyho, který bůh ví proč padal dlouhou dobu vesmírem, až se dostal (dopadl :-)) na neznámou planetu. Zde se setkává s řadou podivných bytostí, ale také s několika zajímavými místy a prvními problémy – hádanky a úkoly jsou místy poněkud složitější.

Jinak se ale jedná o adventuru v klasickém slova smyslu. Mordyho navíc také zkrášluje příjemná grafika (některé lokace jsou provedeny vskutku parádním způsobem) a nádherná zvuková kulisa (osmnáctka melodií chytne za srdce a nepustí). Hratelnost je tentokrát také na velice vysokých příčkách, takže v podstatě není co řešit. Stahujte, doporučujeme!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

moony | 24.05.06 v 20:34

myslim, ze je to paradni hra, me teda ani po case neomrzela :) muzu rict, ze i pri mem pomalem stahovani to stalo za to ! :))


galerie

Mordy 2 Mordy 2 Mordy 2 Mordy 2