recenze

Zero Force

Zero Force

Máme pro vás další vesmírnou střílečku z japonské produkce. Tentokrát se jedná o dílko Zero Force, které překvapuje solidní hratelností, příjemnou grafikou a stovkami nepřátel určených k odstřelu. Čtěte recenzi!
Zero Force je zbrusu nová vesmírná střílečka viděná z boku, kterou bych směle zařadil k nejlepším kouskům poslední doby. Jedná se o parádní 2D akční řežbu, jenž každého správného příznivce vesmírných bojů chytne za srdce. Koneckonců navnadit by vás měly už jen samotné obrázky.

Takže, co tu vlastně máme? Je tu jedna vaše raketka, jsou tu stovky různorodých nepřátel, desítky výbuchů a především líbivá a barevná grafika. Váš úkol je jasný – snažit se doletět co nejdále a cestou se pokusit sestřelit co možná nejvíce nepřátelských objektů. K tomu vám dopomáhají i vylepšení, která cestou sbíráte (štíty, přídavné kanóny…). I přesto se ale jedná o vcelku obtížnější akci, obzvláště pak v pozdější části hry.

Technické zpracování je výborné – grafika působí krásně živým a barevným dojmem, hudební kulisa je taktéž bezproblémová. Tentokrát v podstatě není co řešit, Zero Force je perfektní akční střílečkou, jenž sice nevystačí na dlouhou dobu, nicméně rozhodně pobaví. Neváhejte a ihned po dočtení této věty stahujte!

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

80 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Zero Force Zero Force Zero Force Zero Force