recenze

Pirate Fry 3: The Isle of the Dead

Pirate Fry 3: The Isle of the Dead

Tentokrát se Fry ocitá na ostrově. Na tomto kousku pevniny je sám a kolem ho obklopuje převážně voda a smrt. Na první pohled vcelku depresivní prostředí. Při bližším prohledání lokací…to není o moc lepší a navíc těch hádanek co najednou přibude. Další dobrodružství může začít.
Stará dobrá adventura se vším co k ní patří. To bude chtít několik hodin volného času na rozřešení nejedné zapeklité situace.

Sám na neznámém místě, bez mapy, jídla a jiných prostředků k přežití. Inu, jak už to tak u adventur chodí, i z té nejošemetnější situace vede nějaké řešení. Pro začátek se vyplatí prozkoumat dostupná místa a nasbírat předměty, které posléze použijete tam, kde byste to předpokládali nebo by vás to ani ve snu nenapadlo. I v tomto je kouzlo tohoto žánru. Další běžnou věcí jsou rozhovory, z nichž většinou vyplyne nějaký nový úkol a hádanka, kterou musíte v následujících hodinách rozlousknout.

Není tu nic nového, což na jednu stranu může někoho zklamat, ale na straně druhé tento titul ošlehané hráče adventur nemůže zklamat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Pirate Fry 3: The Isle of the Dead Pirate Fry 3: The Isle of the Dead Pirate Fry 3: The Isle of the Dead

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce