recenze

Booty Duty

Booty Duty

Booty Duty je perfektní trojrozměrnou akční hopsačkou, která hráče přivádí do pirátského prostředí. S jakýmsi kapitánem máte za úkol vyčistit svůj ostrov od zákeřných nepřátel. Čtěte recenzi.
Booty Duty přináší po delší době do žánru 3D akčních her tolik vzpomínanou kvalitu, hratelnost a zábavnost. Jedná se v podstatě o 3D akční hopsačku, která dává hráči do rukou malého piráta, jenž se na zdánlivě opuštěném ostrově musí vypořádat s mnoha zákeřnými nepřáteli. Tak co, myslíte si, že máte dost kuráže na to, abyste si s výše uvedenými nepříjemnostmi poradili?

Z titulu je už na první pohled znát notná dávka zkušeností, kterou bezpochyby lidé z týmu DreamSandwich oplývají. Dokazují nám to perfektní hratelností, krásnou a roztomilou 3D grafikou a výborně zpracovanými nepřáteli, jenž dokáží hlavního hrdinu pořádně potrápit. Naštěstí je proti nim vybaven svým ostře nabroušeným mečem a v případě větších problémů také nablýskanou bambitkou.

Hráč má za úkol sbírat útržky map a pochopitelně také posílat nepřátelé na onen svět – pouze tato cesta vede k úspěchu… O technickém zpracování už tu řeč byla, takže zopakujeme to dříve omílané; grafika je jedním slovem parádní, vše ostatní je pak na příjemně vysoké úrovni. Nemůžeme jinak než doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Booty Duty Booty Duty Booty Duty Booty Duty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce