recenze

Frank the Farmhand Part 2

Frank the Farmhand Part 2

Výrostek Frank opět přichází! Znovu se musí vypořádat s mnoha zapeklitými hlavolamy a tím zachránit své přátele z americké vojenské základny na ostrově Guija. Sám si ale určitě nevystačí, osud jeho party je ve vašich rukou!
Pokud jste dohráli první putování s mladíkem Frankem v hlavní roli, určitě víte, že se vám nakonec podařilo najít svého učitele fyziky a dostat ho ze spárů tajných agentů. Ihned z kraje druhého dílu vám však znovu zatuhne úsměv na rtech; učitele jste sice našli, tentokrát vás ale spolu s ním zajmou vojáci americké armády a uvězní v cele na ostrově Guija. Na vás tak opět čeká vysvobození vašich přátel a jako bonus zběsilý úprk z ostrova. A vězte, že to nebude nic jednoduchého, Frank the Farmhand Part 2 se totiž stejně jako jeho předchůdce pyšní dlouhou hratelností.

Dlouhá hratelnost ale není jediným společným aspektem obou her, i tentokrát se naštěstí můžeme těšit na výtečné technické zpracování. Nezbývá tedy jediný pádný důvod, proč se nepustit také do druhé části Frankových patálií.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

lol | 07.08.06 v 23:12

sexy kurvovina


galerie

Frank the Farmhand Part 2 Frank the Farmhand Part 2 Frank the Farmhand Part 2 Frank the Farmhand Part 2