recenze

Dark Of Night

Dark Of Night

Temná adventura tak trochu (vzdáleně) připomínající legendární Alone In The Dark. Zažehněte svou lucernu, oblečte se do nepohody, je tady podzim, čas vydat se vstříc temnotě!
Vaše pouť začíná kdesi v dávno opuštěných lukách (všichni je známe z dětství), před vámi zrezivělá vrata. Ne však dost zrezivělá, aby šla po vzoru superhrdinů vykopnout - masivní zámek má v tomto případě právo veta. Vytušili-li jste tuhou hledačku, jste na omylu, klíč najdete levou zadní.. V podobném duchu se nesou i ostatní trable, jež na své cestě kdovíodkud - kdovíkam potkáte.

Hra celkově vypadá velice příjemně a nebudete mít hned tak chuť ji opustit. Bohužel, nejedná se o kompletní verzi a nejsem si jist, zda-li (přes všechny silácké řeči) bude autor vůbec kdy pokračovat. Nevím, do jaké míry bylo ukončení mého dobrodružství dáno mou neschopností dostat se dále a do jaké míry faktem, že hra "dále" již prostě neexistovala - návod na Dark Of Night taktéž není mezi námi.

Nicméně, i přes zjevné nedostatky si jistě "noční adventuřani" užijí pár chvil zábavy. Kupodivu ani na oficiálně uváděné homepage není Dark Of Night ke stažení, tedy je mi záhadou, kde vlastně autor hru uveřejnil.. Tento zvláštní detail ovšem jistě nijak neovlivní případnou kvalitu titulu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Murray | 17.06.07 v 20:59

Velmi kratke...skoda

Tibby | 05.11.06 v 22:43

Uz nic, uz sem na to prisla ;-)
Fakt pekny, zvlast grafika je vydarena, akorat moc kraaaatkyyyyy....

Tibby | 03.11.06 v 13:56

ahoj, hricka vazne super, akorat sem se zasekla (velkej adventurista ze me asi nebude...) - promluvila sem si s kostrou a v inventari mam zapalovac, klic od brany a vetev...co dal??

goron | 01.10.06 v 18:37

klikni na disketu pod "klady a zápory", dála na DOWNLOAD. měla by se ihned začít stahovat. mně to funguje :)

michal | 28.09.06 v 09:54

hej ajk se tahle hra stahne?

goron | 26.09.06 v 16:25

tak vám gratuluji :))
jak jsem psal výše, hra sama o sobě je těžko k sehnání a když jsem ji stahoval, ani jsem nevěděl, "do čeho jdu" :) nějakou tu adventuru jsem sic už za ta léta dohrál, do desítek to ale asi nepůjde :)

Fantomas | 25.09.06 v 19:12

hezký ale měl sem to hned dohraný

Lokutus74 | 25.09.06 v 10:58

Pěkný! Škoda, že za 20 minut to bylo dohrané, takže to dohrát lze!!!
Tady je důkaz místo slibů - http://img142.imageshack.us/my.php?image=dondohranuj4.jpg


galerie

Dark Of Night Dark Of Night Dark Of Night