recenze

Lost Legends

Lost Legends

Akční RPG, které jako by z oka vykanulo legendárnímu Diablu. S vaší postavou (bojovník nebo mág) procházíte krajinou a pleníte, na co přijdete. Žádný příběh neočekávejte. Byli byste zklamáni. Náplň hry spočívá v plnění jednotlivých na sobě nezávislých úkolů, za které dostanete vždy nějakou tu odměnu v podobě zbraně, vybavení nebo zlepšení schopnosti.
Princip je jasný, ale jak je to provedené? Musím říci, velmi dobře. Na freeware poměry téměř skvěle. Budete nacházet desítky zbraní a vybavení, čítajících kompletní konfekci (spodky v raném středověku v Evropě nebyly, ani ve hře nejsou). Váš hrdina se bude ohánět širokou škálou kovových či dřevěných věciček. Zajímavostí je druhý štít, který může mít vaše postava na zádech (a skutečně pomáhá). Přejděme nyní k technickému provedení.. grafika je kompletně ve 3D, což u akčních rpg není úplně obvyklé ani u komerčních titulů.

To je rozhodně bod k dobru. Bohužel to celé působí poněkud hranatě a bez velkých detailů. To velmi ubírá na atmosféře. Mile mě ale překvapilo, že bedny, truhly, poklady a další věci se hýbou, když do nich vy nebo vaši nepřátelé strčíte. Přišlo mi to jako.. zajímavá věc, no ne? Dále audio – velice povedené, ponurá muzika a kvalitní (leč tak trochu vykradené) zvuky pošramocenou atmosféru zvedají na nohy. Nemohu nezmínit také identifikaci předmětů, oltáře, kouzla, rozdělování bodů do schopností a atributů…

Lost Legends je velice povedená hra. Rozhodně ji doporučuji všem kobkařům i těm, kteří si chtějí zahrát kvalitnější věc a třeba u ní i strávit o mnoho víc než jen pár minut. Máme tady zkrátka akční RPG, jak má být. Stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 10.11.17 v 15:03

text příspěvku

PavelH

PavelH | 02.12.16 v 23:21

Výborná hra.

peter | 21.02.09 v 15:38

ked som si nahral tu hru a spustil ju tak mito blblo tak, že sami ukázal zvitok a po Ňom išli čiary.

Monty007 | 04.01.07 v 08:40

Hra je ve vývoji, není to konečná verze. Proto hře chybí nějaký příběh, jiné lokace než místa questů a max. level je 7.Je to škoda, snad to brzy dokončí. Jinak doporučuji stáhnout si na http://www.ghostwoodgames.com aktualizaci hry, kde již není bug s nesmrtelností u levelu 7.

VINDICATOR | 28.12.06 v 09:59

taky mě štve, že se nedá levelovat nad level 7. Na druhou stanu je to ale dobré, protože jste pak vlastně nesmrtelní... Za každého zabitého nepřítele se vám vše dobije!
a skilly si můžete vylepšovat pomocí odměn za questy

goron | 27.12.06 v 11:42

pokud je mně známo, do města se nedostanete. občas ale můžete narazit na jakousi skříň, která funguje jako obchodník.

VINDICATOR | 27.12.06 v 10:37

pořád jenom samí nepřátelé

VINDICATOR | 27.12.06 v 10:37

Jak se mám dostat do nějakého města???


galerie

Lost Legends Lost Legends Lost Legends