recenze

Lethal Judgment 4

Lethal Judgment 4

Zábavná vesmírná střílečka v opravdu libové grafice. Další pokračování úspěšné série vás přiková k monitorům do té doby, než tuto vynikající akci dohrajete. Není proč váhat – vstupte do vesmíru a zničte všechny!
Známá série Lethal Judgment jistě našim pozorným čtenářům neunikla. Pokud ano, neváhejte a chybu stažením prvního,druhého nebo třetího dílu napravte. Nyní však nabízíme nejnovější kousek, jenž laťku vývojářů udržuje stále velmi vysoko.

Začněme netradičně grafikou a kompletně zpracováním. Dovolím si totiž tvrdit, že může směle konkurovat i některým komerčním titulům. Grafika je prostě nádherná, spousta krásných animovaných pozadí, mnoho detailů, vše ve výsledku skýtá okouzlující zážitek. Bohužel, občas na úkor přehlednosti. Exceluje i hudba a zvuky, jež jsou pastvou pro uši. Přejděme ale již k samotné podstatě každé hry – hratelnosti. I ta je na vysoké úrovni. Spousta zajímavých nápadů,variací, nepřátel, bonusů, online highscore - Lethal Judgment 4 prostě nenudí. Škoda jen pouhých pěti levelů, být jich více, tak je tento space shooter aspirantem na ještě vyšší hodnocení. Přesto neváhejte ani vteřinku!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Marian | 13.10.07 v 08:40

Mlask! Mlask! Mlask! Hned po ránu takováhle porce zábavy! :-)


galerie

Lethal Judgment 4 Lethal Judgment 4 Lethal Judgment 4