recenze

Temporal

Temporal

Sympatický robůtek s vrtulkou dá pořádně zabrat vašim prstíkům a také procvičí vaše mozkové závity. Temporal je prostě výtečná zábava ve skvělém zpracování, kterou mohu jen doporučit!
Dnešní titul se od podobných logicko-arkádových kousků liší charakterem hlavního hrdiny – ten totiž neumí skákat. Zato má na hlavě pořádnou vrtulku, kterou umí náležitě roztočit. V celkem třicítce nápaditých levelů si polétávání užijete opravdu dost. Vedle překonávání terénních překážek vás čeká také spousta různých dveří, které musíte postupně otevírat, abyste jimi prošli, dále třeba přesunování různých bedniček či jiné podobné úkoly. Slušné hratelnosti napomáhá také profesionální zpracování.

Sám robot je celkem charismatický sympaťák. Jeho rozhovory se svým vnitřním já průběžně odhalují střípky z příběhu. Vše utíká příjemným tempem, hraní je pohodové. Temporal je tak nadprůměrný kousek, který si zaslouží vaši pozornost. Pokud hledáte něco oddychového s vyváženou obtížností, pak berte.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Mara | 14.03.10 v 09:20

Forum o hre je na webu www.potato-factory.com,ale vse anglicky,pokud neco potrebujes,muzes napsat me,zatim jsem v te hre na prvnim ze vsech registrovanych hracu.

jíta | 31.10.08 v 13:49

nemá někdo návod


galerie

Temporal Temporal Temporal